Raluca, sora lui Coteanu de la "Puterea dragostei", surprinsa fara machiaj! Iata cum arata tenul acesteia, fara pic de make up!

Autor: D.I.
Actualizat: 25 nov 2020, 15:55
video Foto(4)

Raluca, sora lui Coteanu, a ajuns in casa ''Puterea dragostei'', pentru a-si surprinde placut fratele, cu ocazia zilei de nastere a acestuia.

Raluca, sora lui Coteanu a venit in vizita in casa "Puterea dragostei", insa de cum a intrat, aceasta a facut furori printre concurenti, cu frumusetea sa aparte.
Baietii din casa au inceput imediat sa ii faca complimente acesteia. Cel mai incantat sa o cunoasca s-a dovedit a fi Jador. Totusi, Raluca a trecut doar in vizita si nu a ramas in casa, desi a recunoscut ca se va gandi la aceasta varianta. 


Primul pe care l-a pupat Raluca după fratele ei a fost chiar Mocanu. Ulterior, Jador s-a arătat interesat de ea.

Raluca a fost o incantare pentru baietii din casa "Puterea dragostei". Tanara a recurs la o tinuta eleganta si la un make up special insa putini stiu cat de bine arata si cu tenul natural, fara pic de machiaj:

Raluca, sora lui Coteanu, a intrat în casa "Puterea dragostei"!

Coteanu: Ce ziceai, mă, Jador?

Jador: Eu ziceam că mi-ar plăcea să fiu cumnat cu Coteanu că mi se pare un băiat extraordinar. Țin neapărat să fiu cumnatul lui

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iancu: Băieții ăștia te plac, nu vrei să rămâi în competiție

Raluca si Coteanu sunt foarte apropiati, cei doi postand o multime de fotografii impreuna.

Citeste si: Soc printre fanii ''Puterea dragostei''! S-au DESPARTIT in secret, desi era unul dintre cele mai puternice cupluri

Citeste si: Jador și Mocanu s-au certat din nou? Cei doi nu mai cântă împreună! Jador a anunțat decizia

Cosmin, căruia i se spune Coteanu, le-a spus fetelor că are 24 de ani și este din Constanța. Ultima relație a avut-o în urmă cu 2 ani, a durat 4 ani și de atunci spune că nu a mai avut relații serioase.

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.