Raluca Zenga, o mamica zen! Uite ce familie frumoasa si fericita are blonda alaturi de celebrul antrenor Walter Zenga

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 20:25

Fie ca este in Dubai, Italia sau Romania, Raluca nu este niciodata singura. Ii are mereu alaturi de ea pe cei doi copii minunati ai ei, Samira si Walter Jr.

Cei trei au fost surprinsi de echipa "Teo Show" intr-un spatiu de joaca unde cei mici si-au facut de cap dupa pofta inimii in timp ce mama lor vorbea despre frumusetea dar si greutatile de a fi parinte. Raluca a dezvaluit ca are momente cand crede ca nu mai rezista si nu mai face fata provocarii de a fi mama, insa trece peste aceasta etapa tot cu ajutorul celor mici care ii aduc numai zambete pe buze si bucurii.

Cat despre Samira si Walter Jr., cei doi nazdravani ai familiei, Raluca a dezvaluit ca li s-a dedicat complet: "Cel mic nu merge la scoala, ci eu ma ocup de educatia lui, Samira, in schimb, va fi la clasa 0, in Dubai. Faptul ca ei cresc cu copii de rase si religii diferite, cum e Samira de exemplu, care invata araba si engleza la o scoala araba, or sa creasca mult mai toleranti pentru ca sunt mult mai expusi la diversitate."##VIDEO144203##

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”