Raluca Zenga, VIATA de LUX in Dubai

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:35

Duce o viata de lux in Dubai, iar vacantele le petrece in Romania. Am prins-o pe frumoasa Raluca Zenga in parc, cu cei doi copii ai sai, dar si cu parintii.

Raluca Zenga, sotia antrenorului de fotbal Walter Zenga, duce o viata lipsita griji. De cand sotul a acceptat un contract avantajos in Dubai, acestia au parasit definitiv Romania si au devenit cam scumpi la vedere. Acolo au tot ce le pofteste inima! Totusi, anul acesta au dat vacantele de lux pe un concediu in tara natala. Uite asa am avut ocazia sa cunoastem si noi cativa membri ai familiei.

Iar Walter Junior, alintat Picolo, are doi ani si chiar daca e mai cuminte de fel, noi l-am prins fix dupa ce a facut o mica pozna.

Bunicii sun fericiti si incearca sa profite cat pot ca li s-au intors copiii acasa. Cei mici sunt deja poligloti. Tatal lor tine foarte mult ca ei sa cunoasca limba italiana, bunicii ii invata romana, iar mama le vorbeste in engleza.

Chiar daca isi ia in serios rolul de mama, Raluca reuseste sa-si faca timp si pentru ea. Are multe trucuri care o ajuta sa se mentina tanara, supla si sexy, iar unul dintre ele pare a fi chirurgia estetica.
Nu-i de mirare ca italianul Walter Zenga este innebunit dupa sotia lui. Va dezvaluim ca intre ei exista o diferenta de 20 de ani, dar care nici nu conteaza!

##VIDEO122439##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii