Ramai cu GURA CASCATA - Muzicienii care au provocat ISTERIE pe INTERNET dar si pe strada! Vezi in VIDEO de ce

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:08

Nu este nimic extraordinar sa vezi doua persoane pe strada care obisniesc sa cante pentru a castiga cativa banuiti in plus.

Acest lucru nu este valabil in toate situatiile, pe internet circula de cateva zile un clip cu doi barbati, unul canta la violoncel iar celalalt la vioara si care au transformat cantatul pe strada intr-un adevarat spectacol. Cei doi nu canta doar muzica clasica, ci si piese de-a cantareti Lady Gaga, mai mult decat atat au instaurat reguli pentru fiecare melodie.

Astfel incat pentru fiecare gen muzical au cate un borcan cine pune ultimul ban acolo va asculta piesa ce corescunde borcanului.

Mai mult decat atat ei au doua borcane mai deosebite: unul pentru cantat lent, iar altul pentru rapiditate. Ce a iesit si cum suna puteti vedea in clipul de mai jos, insa ce va putem spune sigur este ca nu are cum sa nu-ti faca placere sa-i asculti!

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”