RAMAI CU GURA CASCATA! Un caine, pasionat de motoare! Se PLIMBA zilnic cu motocicleta VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 30 aug 2021, 14:40

Lady, Puf si domnul Nelu, stapanul celor doua patrupede, sunt nedespartiti!

De opt ani s-au lipit unul de altul ca marca de scrisoare, asa ca unde e unul sunt si ceilalti si cum galateanul merge mai toata ziua cu motocicleta lui cu atas, patrupedele sunt copiloti permanenti spre deliciul trecatorilor care raman cu gura cascata cand ii vad.

Stapanul stie ca nu are voie sa mearga cu patrupedele pe motocicleta, insa, sustine ca Puf plange daca nu este luat si el in plimbare cu motocicleta prin oras.
" Daca se intampla sa nu-l iau vreodata, il gasesc cu lacrimi in ochi si trage cu dintii de poarta", a declarat domul Nelu. Cum in ultima vreme Lady are probleme de sanatate, Puf este nelipsit de pe atasul motocicletei.

Chiar si cand merge cu viteza, catelul nu se teme si ramane neclintit, desi nu are centura de siguranta si nici casca de protectie. O plimbare prin oras cu Puf, in atasul motocicletei este ca un spectacol pentru galateni.
Toti se opresc si se uita lung la catelul copilot. Mai in gluma, mai in serios, nea Nelul spune ca nu se va desparti niciodata de Puf si isi va lua catelul cu el, atata vreme cat ii va mai functiona batrana motocicleta.