Ramai FARA BUNURI in cateva secunde! Asa actioneaza hotii din marile centre aglomerate VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:21

Domnisoara din imagine a ramas in cateva secunde fara geanta.

In locul ei putea fi oricare dintre dumneavoastra! Din fericire pentru ea intamplarea nu s-a soldat cu pierderi. A fost doar o reconstituire a politiei romane, insa pentru dumneavoastra se poate transforma intr-o nenorocire daca nu sunteti atente.

Chiar daca anul trecut numarul talhariilor s-au redus cu aproximativ 28%, in continuare infractorii stiu cum sa profite de neatentia dumneavoastra! Vara pare sa fie anotimpul preferat al hotilor! Soarele, caldura si tinutele sumare le simplifica si inlesnesc actiunea, indiferent de loc si ora.


Ce fura mai exact? Telefoanele, bijuterile la vedere, gentile deschise sau lasate nesupravegheate. Una dintre victime a fost si doamna Mariana. A ramas fara portofel in autobuz. Si uite asa neatentia va poate costa scump! Bunurile furate sunt foarte greu de recuperat apoi. Multe dintre ele ajung in cateva mintue direct pe tarabe la vanzare.

Politia a demarat acum o campanie de prevenire a furturilor. Ea va dura pana la sfirsitul verii, timp in care agentii vor imparti pliante pe strada.
Nu ramane decat sa le cititi si aveti grija in timp sa nu ramaneti fara geanta!


 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.