Ramai FARA CUVINTE! A nascut pana acum de 2 ori insa ARATA SENZATIONAL! Vezi IMAGINILE care AU ULUIT INTERNETUL FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:10

Sophie Guidolin este invidiata de toate femeile din lume pentru felul in care arata. Daca mai adaugam faptul ca aceasta are si doi copii intelegem de ce.

Sophie este din Australia si este un exemplu pentru toi cei care isi doresc sa aiba o silueta mai mult decat perfecta. Femeia a facut publica povestea ei pe pagina personala de Facebook, unde a postat o imagine cu ea insarcinata cu cel de-al doilea copil, dar si felul in care arata acum.

Aceasta a reusit sa ajunga la o astfel de performanta prin foarte multa munca si un stil de viata cat se poate de echilibrat, dar si riguros.

 

Ambii copii sunt baieti si au cantarit la nastere peste 4 kilograme, iar la fiecare sarcina femeia a luat in greutate peste 25 de kilograme.  "Am ajuns sa arata asa dupa ce am muncit extraordinar de mult. Nu am sustinut niciodata ca a fost usor, dar tot timpul mi-am zis ca merita efortul. Tu decizi cum vrei sa traiesti", a scris Sophie pe Facebook.

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Iata cum arata dupa doua nasteri:
 

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/s2-ac65a5747d6bdb6fdd8b505edd59dad9.jpg
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/sophie-7ba9f20c2a6f0e2abb45b5b6e812c3a4.jpg

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.