RAMAI FARA CUVINTE! Dupa ce a NASCUT de doua ori si a luat peste 25 kg in greutate acum arata BESTIAL!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:09

Sophie Guidolin este invidiata de toate femeile din lume si daca mai adaugam faptul ca aceasta are si doi copii intelegem de ce.

Sophie este din Australia si este un exemplu pentru toi cei care isi doresc sa aiba o silueta mai mult decat perfecta. Femeia a facut publica povestea ei pe pagina personala de Facebook, unde a postat o imagine cu ea insarcinata cu cel de-al doilea copil, dar si felul in care arata acum. Aceasta a reusit sa ajunga la o astfel de performanta prin foarte multa munca si un stil de viata cat se poate de echilibra, dar si riguros.

 

Ambii copii sunt baieti si au cantarit la nastere peste 4 kilograme, la fiecare sarcina femeia a luat in greutate peste 25 de kilograme.  "Am ajuns sa arata asa dupa ce am muncit extraordinar de mult. Nu am sustinut niciodata ca a fost usor, dar tot timpul mi-am zis ca merita efortul. Tu decizi cum vrei sa traiesti", a scris Sophie pe Facebook.

 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Mai jos puteti vedea o galerie foto cu felul in care arata aceasta dupa doua nasteri.

Vezi mai multe imagini cu sexy mamica, in galeria foto de mai jos!