Ramai mereu fara apa? Comanda online de la Altex!

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 06 nov 2018, 14:17

Apa imbuteliata a devenit un produs indispensabil in orice gospodarie din Romania.

Apa imbuteliata, disponibila in 2 variante, apa plata si apa minerala, este prezenta in diferite cantitati si de la diferiti producatori, atat in online cat si in magazine. Pentru ca online-ul s-a dezvoltat foarte mult in ultimii ani si pentru ca e mult mai simplu sa comanzi online, lucrurile s-au simplificat foarte mult in ceea ce priveste alimentarea cu apa a gospodariei.

Altex si-a diversificat foarte mult gama de produse in ultima perioada, astfel ca pe langa categoriile traditionale vei gasi categorii noi, ca sa ai de unde alege si sa nu fie nevoie sa mai pierzi timp in alte locuri. Astfel, in online, pe altex.ro a aparut categoria apa imbuteliata, unde au fost introduse numeroase sortimente de apa (minerala si plata), dar si categoria de sucuri si ice tea, pentru cei care doresc sa se bucure de arome dulci sau fresh.

Pentru a-ti acoperi necesarul saptamanal sau lunar de apa si ca sa eviti drumurile lungi la supermarketuri, o varianta ar fi sa iti comanzi online, regulat apa plata. Lucrurile stau foarte simplu aici, nu-ti trebuie decat un cont activ pe altex.ro, sa selectezi tipul si cantitatea de apa dorita si sa plasezi comanda. Nimic mai simplu! Comanda iti va fi livrata in cel mai scurt timp si in siguranta la usa casei tale. Cantitatea de apa comandata iti va fi suficienta pentru o perioada lunga de timp, ceea ce te va scapa de grija achizitionarii apei imbuteliate. Pe altex.ro vei regasi branduri care-ti plac si din care vei putea sa alegi cu incredere.

Apa imbuteliata

Dupa cum spuneam, pe site exista 2 categorii de apa imbuteliata: apa minerala plata si apa minerala carbogazoasa, cu preturi variate, in functie de volumul recipientului respectiv. Acestea pot fi achizitionare la baxuri de 2, 6 sau 12 sticle, ceea ce e foarte avantajos si ca pret, dar si cantitativ. Principalele brand-uri care se regasesc in gama marelui retailer sunt Aqua Carpatica, Bucovina, La Vitta si Dorna.

Aqua Carpatica, considerata una dintre cele mai bune ape plate, se gaseste in mai multe variante :de la sticlele de 0.5l in bax de 6, pana la cele de 5l in bax de 2. În gama producatorului este prezenta si varianta de apa minerala plata pentru copii, la 0.25 l, in bax de 12 sticle.

Bucovina aduce 5 variante de apa imbuteliata, de la 0.5l (12 sticle per bax) pana la varianta de 5l (2 sticle per bax), iar cunoscutul brand Dorna, vine cu 2 variante, 0.5l si 2l in baxuri de 6 si 12 sticle. Pe altex.ro vei regasi si brandul La Vitta, care vine in 3 variante (0.5, 2 si 5l) in baxuri de 2, 6 si 12. E important de stiut ca indiferent de preferintele tale la producatorii de apa imbuteliata, ai de unde alege. Mai mult, ai o gama variata de modalitati de hidratare si in cantitati diferite, astfel ca intreaga saptamana nu vei mai avea problema alimentarii cu apa.

Sa ai in vedere ca zilnic trebuie consumati cel putin 2 litri de apa (alcalina) , cu un ph peste 7, pentru o hidratare eficienta si pentru sanatatea pielii tale.  E de preferat sa alegi o apa alcalina, pentru ca aceasta asigura functionarea corecta a organismului contribuind la o digestie eficienta, asigurand  nivelul optim de  fluide, dar si un nivel corect de hidratare.

Sucuri si ice tea

Dupa cum spuneam mai sus, pe langa apa imbuteliata ai la dispozitie categoria de sucuri si ice tea. Din aceasta gama cele mai cunoscute sunt sucurile carbogazoase, sucurile necarbogazoase sau sucurile pentru copii de la branduri cu renume pe piata romaneasca. Printre acestea vei regasi branduri precum Tymbark, Tedi, Coca Cola, Ciao, Fanta sau Sprite la sticle cu valori cuprinse intre 0.33 si 2l, la bax-uri de 6 si 12 sticle. Acestea au arome variate si pot fi consumate fie cu ocazii speciale sau pentru consumul zilnic. 

Cafea/capsule cafea/ceai

Pe altex.ro gasesti de toate pentru toti! Pentru amatorii de cafea exista o serie de optiuni: fie cafea - boabe, solubila sau instant, fie nou aparutele capsule pentru expresoare. Ai o serie de branduri cunoscute si arome din care sa alegi. Asa ca dintr-un singur search gasesti branduri precum Doncafe, Tchibo, Jacobs sau Amigo la diferite gramaje. Partea buna e ca poti sa comanzi online cat doresti ca sa nu mai ai grija lor. Ca sa fii sigur ca diminetile tale vor fi pline de aroma si buna dispozitie, asigura-te ca nu-ti lipseste cafeaua preferata. 

Concluzie

Apa imbuteliata este un produs consumat zilnic, care nu trebuie sa lipseasca din casa ta. Partea buna e ca in momentul in care ramai fara apa, ai la dispozitie site-ul altex.ro de unde sa-ti faci cumparaturile rapid, nu mai trebuie sa duci in maini greutati atat de mari de la magazin spre casa. Asa ca nu-ti mai face probleme ca poti sa ramai fara apa pentru ca de acum ai o varianta mult mai simpla si eficienta pentru tine: comanda online apa imbuteliata de pe site-ul Altex. Nu mai sta pe ganduri intra in cont si alimenteaza-te! 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.