Ramai uimit de ce a fost in stare aceasta femela elefant pentru a-si salva puiul de la inec!

Editor: Alexandra Dragos Autor: A.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 02:54

Animalele dau dovada de inteligenta iesita din comun atunci cand simt pericolul. Pana si unii oameni ar fi invidiosi!

O turma de elefanti traverseaza in liniste un rau din Kenya.Totul pare normal.La un moment dat, cel mai mic dintre pui nu mai vrea sa inainteze, ii este teama, ceva il face sa se opreasca si, de frica, se indreapta spre mama sa. Aceasta il incurajeaza  si il impinge cu trompa inainte. Biata de ea nu stie la ce pericol isi expune puiul. Acesta nu mai poate inota, apa este mai mare decat el si, mai mult decat atat, il iau curentii si il indeparteaza de turma.

Disperata, femela-elefant inainteaza rapid si isi prinde puiul cu trompa apoi  il impinge spre mal. Micutul elefant, ingrozit insa de apa, nu vrea sa faca niciun pas. Femela insista sa-l scoata pe uscat, dar nu reuseste. Disperata, cauta parca ajutor si,in cele din urma, un alt elefant vine si ii scoate puiul din rau. Ce-o fi fost in sufletul acestei femele, numai ea stie, cert este ca s-a comportat exact ca un om care vrea sa-si salveze copilul aflat in dificultate.
Fericit ca  a scapat din rau, puiul de elefant  s-a integrat imediat in turma si si-a vazut de drum. Cu o astfel de mama, poate sa mearga oriunde deoarece  se va simti mereu in siguranta.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.