Ramanem fara marii actori! Doliu in Romania: inca o legenda a murit

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 09 sep 2020, 16:50

Doliu in Romania dupa ce o mare actrita a incetat din viata!

Este vorba despre Maria Teslaru, care a murit la varsta de 63 de ani. Anuntul oficial a fost facut de Teatrul National "I.L. Caragiale", pe pagina oficiala de Facebook.

"Cu profunda durere, colegii din Teatrul Naţional I.L.Caragiale din Bucuresti se despart astazi de cea care le-a fost colega si prietena, partenera de scena si incantatoare actriţa Maria Teslaru.

"De la „Trilogia antica” la „Burghezul gentilom”, fiecare spectacol in care a jucat din 1990 incoace pe scenele TNB va ramane atins de talentul si de harul sau.

Vocea sa puternica si calda va rasuna in continuare in sufletele tuturor celor care au cunoscut-o!

"Colectivul TNB transmite condoleanţe familiei indurerate!", este mesajul publicat pe pagina de Facebook a TNB.

Actrita Oana Pellea a avut o reactie emotionanta la aflarea vestii ca Maria Teslaru a incetat din viata.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Atat de superba, de buna, de minunata... cu umor, talent, inteligenţa, forţa. Mi s-a rupt sufletul cand am auzit ca a plecat. Azi. Marie, ai luat cu tine toata tinereţea mea de la Piatra Neamţ, pe care am imparţit-o cu tine, om minunat!

"Frumoasa Marie, cea plina de viaţa, drum bun! Sa bucuri cerul cum ne-ai bucurat pe noi. Te iubesc si Dumnezeu sa-ţi ţina sufletul in palma LUI.

Cum esti in fotografia asta, asa te ţin minte pe strazile din Piatra cand ne-am intalnit si cand am ramas uimita de splendoarea fiinţei tale".

Dumnezeu s-o odihneasca!

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.