Ramasese singura in gara, la miezul noptii, dupa ce pierduse ultimul tren si se gandea la ce e mai rau cand a vazut un cersetor indreptandu-se spre ea. Uite ce i-a facut barbatul

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 25 aug 2021, 00:50

O femeie din Marea Britanie a avut parte de o experienta pe care nu o va uita prea curand si pe care a tinut sa o impartaseasca cu prietenii ei de pe Facebook.

Nicole Sedgebeer a facut o scurta vizita in Londra pentru a rezolva o serie de probleme dar, pentru ca totul s-a prelungit mai mult decat planificase, a pierdut ultimul tren spre casa, iar un altul nu mai era decat dimineata.

Hoinarind pe peron speriata si nestiind ce sa faca, deoarece nu cunostea pe nimeni in oras iar gara urma sa se inchida, ea a observat la un moment dat un cersetor venind spre ea.



Se gandea la ce e mai rau, insa spre surprinderea ei omul avea intentii bune. A luat-o, a dus-o la o cafenea non-stop si i-a spus ca va reveni sa o ia dimineata.

Barbatul s-a tinut de cuvant, iar la ora 5:00 s-a prezentat in fata localului si a dus-o inapoi la gara. Uimita de cele intamplate Nicole i-a multumit, si-a facut o poza cu el, dupa care a povestit tot ceea ce i s-a intamplat.


"Sa nu mai judecam persoanele doar dupa aparente. Daca nu era acest om nu stiu ce faceam, nu cunosc orasul, nu am pe nimeni aici, nu stiam unde sa ma duc. M-a ajutat si m-a facut sa ma simt in siguranta. Iti multumesc, prieten drag", a scris ea pe profilul ei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul