Rămășițele unei femei dispărute anul trecut ar fi fost găsite pe un traseu montan din Gorj. Lângă ele se aflau un ghiozdan și pastile antidepresive

Author: Lavinia Medrea

Rămășițele unei femei dispărute anul trecut ar fi fost găsite pe un traseu montan din Gorj

Sursa: PixaBay/gds.ro - colaj Kanal D

O descoperire macabră a fost făcută de autorități în Gorj, într-o zonă vizitată des de turiști!

Rămășițele unei femei au fost găsite pe un traseu montan din Gorj, des vizitat de turiști, în Cheile Sohodolului. Nu se știe încă cine este victima, dar se bănuiește că rămășițele ar aparține unei femei dispărute de anul trecut. Urmează ca legiștii să stabilească motivul decesului.

Rămășițele unei femei dispărute anul trecut ar fi fost găsite pe un traseu montan din Gorj

Resturile umane au fost găsite în apropierea punctului Inelul Doamnei, în Cheile Sohodolului, o zonă foarte frecventată de turiști în județul Gorj. Un trecător a alertat poliția, iar criminaliștii au găsit, pe lângă rămășișe, și un rucsac.

Citește și: Trei minori sunt acuzați că și-au omorât un vecin pentru a îi fura bicicleta. Bărbatul de 81 de ani a mers să taie via

Surse ale anchetei spun că ar fi vorba de o femeie dispărută de anul trecut. Rămășițele au ajuns pe o suprafață mare de teren, cel mai probabil fiind împrăștiate de animalele sălbatice. În aceeași zonă, criminaliștii au găsit și pastile antidepresive. Locul tragediei este o zonă în care turiștii urcă pentru a privi cheile de sus.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Traseul spre Cheie Sohodolului este unul solicitant, iar cei care îl parcurg au de mers o oră și jumătate.

Rămășițele umane ar aparţine unei femei dispărute anul trecut

„Poliţiştii au identificat mai multe fragmente osoase, un rucsac şi câteva articole de îmbrăcăminte”, a declarat Oana Vlăduţ, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Citește și: Filmul crimei din Râșnov, în care un jandarm a fost ucis prin înjunghiere încercând să-și salveze vărul. Criminalul a încercat să-și pună capăt zilelor după fapta comisă

„Nu credem că dificultatea traseului i-a creat probleme femeii. Poate avea anumite probleme medicale şi efortul a fost mult prea mare pentru ea, dar din ce am văzut la faţa locului, ea a stat într-un loc, s-a odihnit, şi-a pus rucsacul pe un copăcel, deci a stat ceva timp acolo. Nu era foarte aproape de potecă şi dacă au mai trecut turişti pe acolo, dacă n-au sesizat un anumit miros sau n-au ieşit din perimetrul potecii, 10-15 centimetri, s-o vadă, nu aveau cum s-o observe”, a spus Sabin Cornoiu, şeful Salvamont.

Rămășițele umane ar aparține unei femei din Hunedoara care a dispărut anul trecut. Deocamdată, totuși, nu s-a identificat, oficial, victima.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?