Ramona a fost pe placul juratilor; Anca a intrunit cele mai putine apreceri din partea concurentelor

Autor: B.M.
Actualizat: 03 sep 2017, 09:14

In prima Gala „Bravo, ai stil!” cele mai multe puncte din partea Juratilor au fost obtinute de Ramona – 18 de puncte.

Surpriza serii a fost ca trei dintre concurente au intrunit acelasi punctaj, 14 puncte: Alexandra, Irina si Bianca. Echipa formata din Iuliana si Emiliana a intrunit 12 puncte. Pe ultimul loc in preferintele Juratilor a fost Ilinca.

Dupa evaluarea juratilor, a venit randul fetelor sa nominalizeze pe cea care le-a inspirat cel mai putin prin propunerile vestimentare din timpul saptamanii si din Gala.

Anca a primit cele mai multe nominalizari, sase la numar, si a fost nevoita sa vina in fata juratilor alaturi de Ilinca, cea care a obtinut cel mai mic scor din partea

membrilor Juriului.

„Fetele au propus tinute slabe, in general. Dar avand in vedere ca Anca se poate redefini, recontura din punct de vedere stilistic, consider ca Ilinca este cea care trebuie sa paraseasca concursul”, a spus Maurice Munteanu.

„Ilinca m-a lasat mut, ea ar trebui sa plece”, a afirmat si Razvan Ciobanu. „Incapatanarea Ancai in a schimba ceva ma agita... cred ca Anca ar trebui sa plece”, a dat verdictul Rauca Badulescu.

Iulia Albu i s-a adresat Ancai incurajator: „Daca tu lucrezi putin, vei putea face ceva in acest concurs”. Din fericire, nimeni nu trebui sa paraseasca show-ul in urma primei Gale. Ilinca a dat vesta cea buna: „Astazi nu se fac eliminari! Sunt de partea voastra. Mai aveti  toate o sansa!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.