Ramona a spus totul despre relatia dintre ea si Livian: ''Intre mine si Livian...''

Autor: O.P.

Livian si Bianca s-au despartit spre dezamagirea tuturor fanilor.

Cei doi nu mai formeaza un cuplu si pare ca nu mai sunt sanse de impacare. Fanii au observat faptul ca Ramona si Livian se plac si isi fac curte. 

Citeste si: Bianca, in lacrimi! Marius i-a adus aminte de clipurile compromitatoare!

Citeste si: Bianca, in lacrimi! Marius i-a adus aminte de clipurile compromitatoare!

Ramona le-a explicat fanilor tot ce se intampla intre ei doi. Iata care este adevarul despre relatia dintre Ramona si Livian: 

In emisiunea de astazi s-a discutat posibilitatea ca Livian si Ramona sa formeze un cuplu bomba.

Parintii lui Livian, Nelson Mondialu si Liana, au sustinut ca ar fi de acord cu un astfel de cuplu.

Livian nu avea habar despre acest lucru, dar colegii de emisiune i-au spus ca acestia au facut doua vloguri in care si-au exprimat sustinerea pentru un asemenea cuplu.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Tu decizi: 500 lei amendă sau 3 lei masca de protecție. Toti romanii trebuie sa stie

Nelson Mondialu si-ar fi dorit ca fiul lui sa fie si cu Ella, dupa cum a spus in mai multe randuri. Nelson insa este un aprig contestatar al relatiei fiului cu Bianca.

"N-am facut nimic, doar ne-am certat (n.r.: ea si Livian)", a spus Ramona, intrebata ce a facut de a obtinut o asa sustinere din partea familiei lui Livian.

Ramona spunea in trecut ca il place pe Livian si si-ar dori o relatie cu acesta.

Bianca a parut sa nu bage in seama discutiile. Pare ca si ea e mai relaxata atunci cand aude de posibilitatea ca Livian sa formeze un cuplu cu o alta fata. 

Citeste si: Specialiștii avertizează: "Nu este momentul să vă relaxaţi complet." Ce spun despre al doilea val de coronavirus?

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.