Ramona Badescu aniversata la ''Teo Show''

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 02 dec 2021, 10:38

Ramona Badescu si-a aniversat implinirea celor 53 de ani la Teo Show

Nume rezonant in domeniul artistic, in intreaga Europa, in special in Romania si Italia, Ramona Badescu s-a bucurat nespuns ca si-a aniversat ziua de nastere alaturi de cei dragi, in Romania, dupa 5 ani.

Insotita de mama ei, Liana Badesccu artista a facut marturisiri impresionante astazi, la <Teo Show>.

„(...) Sunt cinci ani de cand mi-am sarbatorit ziua de nastere in tara(...)

Acum, ca sunt si eu mama la randul meu, ma gandesc ca de ziua mea ar trebui sarbatorita mama, ca ea a dus greul(...) Ca a avut curajul ca m-a adus pe lume, ca daca nu ar fi facut-o, pierdeam foarte multe lucruri, nu traiam toate emotiile si tot ceea ce exista. Ii multumesc mamei ca a acceptat sa fie aici si este cu mine! Aici suntem sarbatorite amandoua”,  a marturisit Ramona Badescu, la <Teo Show>.

Citeste si: Ramona Bădescu, mamă de fetiță? Dezvăluire emoționantă la „40 de întrebări cu Denise Rifai”: „Aș fi cea mai fericită mamă, să am un băiat și o fată!”

Ramona Badescu a pastrat lumanarile de pe tortul aniversar primit de la echipa emisiunii <Teo Show>, acesta fiind un truc pe care l-a invatat de la italieni, si pe care il are la fiecare aniversare.

Frumoasa Ramona Badescu rupe lumanarile de tort si le pune sub perna, ca sa i se indeplineasca dorintele.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Aniversarea Ramonei Badescu de astazi, de la <Teo Show> nu a trecut fara o provocare inedita, venita din partea echipei emisiunii, pe care indragita artista a trebuit sa o duca la bun sfarsit. Ramona Badescu a dat curs provocarii: sa prepare o pizza, in stil Italian.

“Blatul trebuie sa aiba o elasticitate foarte mare, ca altfel iese ca un biscuit …”  a spus Ramona Badescu in timp ce facea o demonstratie inedita  in cadrul <Teo Show>.

Citeste si: Anca Ciota este însărcinată! Prezentatoarea de la Kanal D și Phelipe vor deveni părinți pentru prima dată: "Avem emoții"

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.