Ramona Bădescu, marcată de severitatea tatălui: „Făceam pe mine de frică!” Actrița a izbucnit în lacrimi după ce a auzit întrebarea pe care i-a adresat-o Denise Rifai

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 06 aug 2022, 14:00

Ramona Bădescu a vorbit despre relația cu tatăl ei

Sursa: Captură KANAL D

Ramona Bădescu a crescut într-o familie cu reguli clare, iar severitatea tatălui i-a influențat în mod semnificativ viața. Ce dezvăluiri a făcut actrița la „40 de întrebări cu Denise Rifai”?

Ramona Bădescu și-a deschis sufletul și a vorbit despre relația pe care a avut-o cu tatăl ei, în copilărie. Deși recunoaște că multă vreme i-a fost frică de părintele ei, actrița este de părere că severitatea tatălui a ajutat-o să își croiască un drum în viață și să îți construiască o carieră de succes. Ce regretă Ramona Bădescu atunci când vine vorba despre relația cu tatăl ei?

Ramona Bădescu, mărturisiri emoționante despre relația cu tatăl ei

Ramona Bădescu a afirmat în repetate rânduri că atât ea, cât și fratele ei au avut o copilărie marcată de severitatea tatălui. Actrița își amintește că se temea de tatăl ei, iar dacă atunci nu înțelegea comportamentul acestuia, ulterior i-a văzut utilitatea.

Actrița este de părere că tot ceea ce a devenit se datorează familiei, dar în principal tatălui ei, care a știut să pună piciorul în prag și să îi ofere cea mai bună educație.

„Datorez totul familiei mele, tatălui meu.(...) Era foarte sever, foarte dur, se uita la mine și zicea: „păi, de ce?”, făceam efectiv pe mine de frică. Un om sever cu principii, dar care m-au ajutat foarte mult în viață pentru că mi-am creat o rigiditate a mea și a felului meu de a fi. M-au creat (n.r principiile) o persoană demnă, o persoană care să nu meargă pe scurtături, să lupt pentru ceea ce am.

(...). Tata era foarte sever, cred că în viața lui m-a altoit de vreo 2-3 ori, dar și cu un sens, nu așa că îi venea lui.(...) A fost foarte sever, dar această severitate m-a ajutat foarte mult și m-a călăuzit în viață. Lipsurile sau severitatea lui m-au ajutat să apreciez mai mult.”, a mărturisit Ramona Bădescu la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cine este tatăl copilului Ramonei Bădescu! "L-am așteptat o viață întreagă"

Ramona Bădescu, în lacrimi la „40 de întrebări cu Denise Rifai”  

Tatăl Ramonei Bădescu s-a stins din cauza noului coronavirus, iar dispariția acestuia a lăsat un gol imens în sufletul artistei. Dând timpul înapoi, Ramona Bădescu a mărturisit că și-ar fi dorit să se apropie mai mult de tatăl ei, să îi spună mai des cuvinte frumoase. 

Ramona Bădescu a izbucnit în lacrimi în platoul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” în momentul în care a început să vorbească despre tatăl ei și a profitat de ocazie pentru a-i face o promisiune acestuia, dincolo de moarte.

„Acum, când era mai în vârstă, îl simțeam pe tata că ar fi avut nevoie să îl îmbrățișez, să îi spun: „tati, te iubesc, îmi e dor de tine!”.

Mi-a fost foarte greu, dar în ultimii ani, când mă simțeam mai matură, am început să îi spun, să îl îmbrățișez și să îl pup. Mi-aș fi dorit să fie asta și când eram mai mică, dar când ne vom reîntâlni acolo sus, îți jur, tati, că o să te țin numai în brațe.”, a spus Ramona Bădescu.

Citeste si: Ramona Badescu, mama la 50 de ani. Cum arata vedeta insarcinata

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.