Ramona de la Clejani si-a ridicat palat! In urma cu trei ani cersea in Londra, iar acum duce o viata de lux! Cum s-a imbogatit intr-un timp atat de scurt

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 30 iun 2017, 09:41

In urma cu 3 ani, Ramona de la Clejani, a fost surprinsa de echipa WOWbiz in timp ce canta intr-o piata din Londra. Acum are un palat si o masina scumpa in garaj. Cum a reusit artista sa duca o viata de lux.

"Mi-a foarte greu sa vorbesc de trecut. Am fost mereu sincera si v-am aratat si cand mi-a fost greu si vreau sa va arat si acum la bine. Ma simt bine, orice fata, orice om isi doreste o casa si o masina. Este o casa pentru am muncit foarte mult. Tot ce am astazi mi-a dat Dumnezeu. Sunt singura aici, dar in spate am o familie frumoasa si o multime de prieteni.

 
Mama mea mi-a fost mereu alaturi. Cu casa m-a ajutat unchiul meu. Degeaba ai bani daca nu stii ce sa faci cu ei.
 
In 3 ani am reusit sa strang toti banii. M-a ajutat mama mea. Din cantari am castigat banii. Casa m-a costat in jur de  50.000 de euro.", a povestit Ramona de la Clejani.

 
"Acum ca ai zis de iubit, m-ai facut sa rad.
Nu am cum sa aduc pe cineva in casa copiilor mei. Am si eu pe cineva, daca vrea Dumnezeu sa fie ceva e bine, daca nu asta este. Eu cant in primul rand ce simt eu.", a mai povestit Ramona.
 
Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.