Ramona, fosta concurenta de la Puterea dragostei, dezvaluiri incredibile! Pe cine sustine tanara dintre noii concurenti ai sezonului 3!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 29 iul 2020, 18:35
Foto(6)

Nicolas Dumitrescu este unul dintre noii concurenti ce tocmai au pasit in casa "Puterea dragostei".

Ramona, fosta concurenta de la Puterea dragostei, dezvaluiri incredibile! Pe cine sustine in noul sezon? Fosta concurenta a dovedit multe calitati in perioada petrecuta in cadrul emsisiunii, fiind una dintre cele mai echilibrate fete. Se pare că participarea la "Puterea dragostei" a fost o adevărată lecție pentru Ramona, iar acum, după ce s-a întors acasă, concurenta este hotărâtă să facă o serie de schimbări importante în viața ei.

Citeste si: Ramona si Livian au dansat romantic la "Puterea dragostei"! Imagini de infarct pentru Bianca

Ramona, fosta concurenta de la Puterea dragostei, dezvaluiri incredibile! Pe cine sustine in noul sezon?

Tanara a venit în emisiune pentru a-și găsi marea dragoste, dar a plecat acasă singură, astfel că nu ar fi exclus să se întoarcă și în sezonul 3 la "Puterea Dragostei".

Insa pana atunci se pare ca deocamdata il sustine intens din tara, pe unul dintre noii baieti, ce tocmai au pasit in casa iubirii. Aceasta a dezvaluit recent ca il sprijina moral de distanta pe Nicolas Dumitrescu.

Citeste si: Ramona se întoarce la "Puterea Dragostei". Ce băiat din casă se bucură de susținerea ei?

Ramona a învățat o mulțime de lucruri în urma participării la "Puterea Dragostei".

Deși s-a apropiat de mai multe persoane în casă, aceasta nu a format un cuplu cu niciun băiat, iar în ceea ce le privește pe fete, nici cu acestea nu a legat prietenii puternice. 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Cititi continuarea aici.

Puterea dragostei concurenti sezon 3: Nicolas Dumitrescu. Varsta, poze si preferinte in materie de fete.

Nicolas Dumitrescu are 23 de ani si este pasionat de muzica. El considera ca viata este un film, iar el este propriul regizor si a venit sa si gaseasca subtitrarea. Desi considera ca este foarte puternica concurenta, isi asigura adversarii ca el este de zece ori mai pregatit si mai motivat decât ei.

Nicolas Dumitrescu nu cauta perfectiunea, este de parere ca viata e foarte frumoasa, insa devine si mai frumoasa cand o imparte cu cineva.

Spera sa gaseasca aici acea fata cu care sa-si imparta viata. El a avut o copilarie grea, a fost dat la camin de catre mama sa.

Puterea Dragostei concurenti sezon 3: zile si ore de difuzare

Pe Nicolas Dumitrescu il poti vedea in cel de-al treilea sezon al emisiunii "Puterea Dragostei", care este difuzat din 27 iulie. Emisiunea care a captat atentia a milioane de telespectatori din intreaga tara, dar si a fanilor din social media, poate fi urmarita de luni pana vineri, in intervalele 11:00 -12:00 si 17:00-19:00,

si sambata si duminica, in intervalele 16:00 -18:00 si 19:00-20:00.

Puterea Dragostei concurenti sezon 3: noul sezon va fi prezentat de Cristina Mihaela Dorobantu, vedeta care a devenit cunoscuta publicului dupa ce a concurat in show-ul Bravo, ai stil!, a prezentat, alaturi de Victor Slav, show-ul Imi place dansul! si a fost realizatoarea si prezentatoarea rubricii "Secrete intre fete", din cadrul emisiunii Teo Show, la Kanal D.