Ramona de la "Puterea dragostei", marturisiri incredibile! Are sau nu o relatie cu un renumit cantaret, in afara emisiunii? Iata ce i-a dezvaluit Ellei, intr-un vlog de senzatie!

Autor: D.I.
Actualizat: 19 mai 2020, 14:45
video Foto(6)

Ramona a intrat de putina vreme in casa "Puterea dragostei", insa parea extrem de hotarata sa isi intalneasca jumatatea.

Ramona a venit din Germania pentru a-si cauta jumatatea la "Puterea dragostei". Aceasta a facut furori printre baieti inca de cum a pasit in casa iubirii. Concurentii si-au aratat imediat interesul pentru frumoasa bruneta, insa unul dintre ei a ramas suspect de aproape de ea, inca din primele minute.

Vizibil emotionata, Ramona a fost extrem de sincera si a le-a marturisit fetelor ca traieste in Germania de multi ani, alaturi de fiul ei, in varsta de sapte ani.

"Eu vin din Bucuresti, dar traiesc de mult in Germania, am un copil de sapte ani, am 25 de ani. Am vrut sa fiu o mama tanara. Am vorbit cu fostul concurent, Cata, iar aici am venit pentru cineva, dar nu vreau sa spun pentru cine!", a zis Ramona.

Ramona s-a descris drept o fire calma si rabdatoare. Tanara mai are un nume, Mery si spune ca nu si-a gasit inca pe nimeni.

Copilul ei este la parintii ei, care l-au crescut de mic. Baiatul ei este mai mult ca un frate pentru ea pentru ca el a fost crescut de parintii fetei.
Chiar daca nu s-a dedicat indeaproape de cresterea baietelului ei, Ramona a recunoscut ca il iubeste enorm si ca este cea mai de pret fiinta din viata sa.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ramona a marturisit ca tatal baiatului este un rrom care provenea dintr-o familie extrem de conservatoare, iar legile staborului erau respectate cu strictete in comunitatea in care traiau. Aceasta spune ca el este cel care a gresit si ca relatia lor s-a destramat imediat dupa ce ea a nascut, dupa doar un an si jumatate.

De curand, Ramona a sustinut un vlog alaturi de Ella, unde a vorbit despre ceea ce a insemnat pentru ea experienta in cadrul emisiunii "Puterea dragostei".

Aceasta a vorbit si despre frumoasa prietenie dintre ea si Ella, dar a facut si cateva dezvaluiri despre barbatul pe care se pare ca il iubeste, in afara emisiunii.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.