Ramona, dezamăgită de Nikolas: "Nu îl mai vreau. M-a deranjat ce a făcut..." Incredibil ce decizie a luat concurenta de la "Puterea Dragostei"

Autor: B.H.

Dacă până acum câteva zile spera la o relație cu Nikolas Sax, acum, Ramona este hotărâtă să rupă orice legătură cu el. Care este motivul?

Ramona a intrat în casa "Puterea Dragostei" pentru a-și găsi jumătatea, dar cum majoritatea băieților sunt deja implicați în alte relații, concurenta și-a îndreptat atenția către un alt personaj controversat: Nikolas Sax. Cei doi au început să vorbească din ce în ce mai mult și când părea că lucrurile devin destul de serioase, totul s-a destrămat.

Citeste si: Marius și Andreea Pirui s-au despărțit. Nu va mai fi nicio nuntă: "Prefer să aflați de la noi..."

Ramona, dezamăgită de Nikolas: "Nu îl mai vreau. M-a deranjat ce a făcut..." Incredibil ce decizie a luat concurenta de la "Puterea Dragostei"

Ramona este o fire sociabilă, glumeață și nu a ezitat niciun moment să intre în jocul băieților din casa "Puterea Dragostei", totul pentru amuzamentul celorlalți concurenți. S-a apropiat de Livian și Gabriel, dar fără să aibă intenții serioase cu aceștia, dar se pare că gestul ei nu a fost pe placul lui Nikolas.

Citeste si: Daiana, reglare ce conturi cu Gabriel? Cine a tradat primul? "Macar fii sincer pe ultima suta de metri!"

Nikolas a fost deranjat de atitudinea pe care Ramona a avut-o în emisiune și de aici și ruptura dintre cei doi. Ramona a apărut în emisiune supărată și dezamăgită. Și-a deschis sufletul și i-a mărturisit lui Ligi adevăratul motiv pentru care ea și Nikolas Sax au încetat să mai vorbească.

Se pare că Nikolas Sax a blocat-o pe rețelele de socializare pe Ramona, lucru care a deranjat-o peste măsură.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Dacă m-ai blocat și m-ai și ținut vreo două, trei zile, după să mă cauți...nu mai. Dacă știu că nu am greșit cu nimic...Dacă greșeam aveai tot dreptul, dar nu vin acum în emisiune să stau așa, stâlp. Eu nu îi mai zic nimic lui. Și eu primesc că e nu știu cu cine, poze. A făcut un live cu Andra a lui Mocanu și nu știu ce zicea că el are familie...pe

bune?(...). Mi-a fost drag, chiar mi-a fost drag rău. Ai văzut cum eram alea două săptămâni, dar după, dacă am văzut că s-a schimbat și el. Pe de-o parte mă bucur că nu m-am întâlnit cu el niciodată.(...). I-a dat mesaj Ellei și i-a zis: De ce m-ai lăsat să prind drag de ea dacă știai că e periculoasă?", i-a povestit Ramona lui Ligi. 

Ramona a dezvăluit că nu mai vrea să aibă nicio legătură cu Nikolas, considerând că reacția pe care aceasta a avut-o a fost una complet deplasată. 

Citeste si: Ce a apărut pe pagina lui Marius, după ce a anunțat că s-a despărțit de Andreea Pirui: „Mahalagioaică, băutoare....”