Ramona, dezvăluiri picante. Cătălin ar fi încercat să o sărute: "Mă enervează că nu vrea să își asume!" Ce se întâmplă între ei?

Author: B.H.
Actualizat: 23 apr 2020, 19:30

Întâi a încercat să o sărute pe Ligi, iar acum ies la iveală informații picante despre Cătălin. Ramona dezvăluie că a încercat să o sărute de mai multe ori.

Deși este singur, Cătălin reușește să stârnească tot timpul controverse în casa "Puterea Dragostei". Gesturile sale fie sunt aspru criticate de fetele singure, fie sunt interpretate greșit, la fel cum s-a întâmplat și acum în cazul Ramonei.

Citeste si: Mary a spus adevarul despre cununia cu Robert! Ce s-a intamplat, de fapt: ''M-am maritat si nu...''

Ramona, dezvăluiri picante. Cătălin ar fi încercat să o sărute: "Mă enervează că nu vrea să își asume!"

Concurenta de la "Puterea Dragostei" a dezvăluit că în discuțiile pe care le-a avut cu Cătălin, acesta i-a propus de mai multe ori să o sărute și că i-ar fi dat de înțeles că își dorește ca relația lor să treacă la un alt nivel și să nu mai fie doar prieteni.

Cătălin se apără și spune că totul a fost doar o glumă și că Ramona a înțeles greșit toată această apropiere.

Citeste si: Cum au fost surprinși Andreea Pirui și Marius? Asta spune totul despre relația lor

Cătălin: I-am spus: Ramona, hai și sărută-mă! Ea a venit să ia niște papuci de la băieți.

Andreea Oprică: Mie mi-a spus Ramona că s-a dus la băieți să ia papucii și mi-a spus: Fată, Cătălin a vrut să mă sărute!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Ramona: Da, doamna Andreea și nu e prima dată, vă spun sincer și Andreea știe asta. Asta cred că a fost a treia oară, să zic. S-a întâmplat o dată când am ieșit afară toți și încă o dată tot pe aici, prin spate.

Cătălin: Doamna Andreea, eu nu pot decât să mă amuz. Jur!(...) A fost doar caterincă. Când vreodată unul care vrea un sărut de la o femeie o spune de față cu toată lumea?

Ligi: Se pare că se adeverește ceea ce ziceam eu. Încă simte nevoia să se distreze.

Ramona: Hai măi Cătă...de ce nu recunoști?

Cătălin și Ramona s-au tot contrazis pe marginea acestui subiect. El susține că totul a fost o glumă, în timp ce ea îl acuză că nu vrea să își asume ceea ce a făcut. Ba mai mult, există zvonuri potrivit cărora Cătălin ar avea pe cineva acasă și că din acest motiv nu își dorește o relație în casa "Puterea Dragostei".

Citeste si: Puterea Dragostei 23 aprilie. Nuntă la Puterea dragostei! Daiana și Gabriel, mai fericiți ca niciodată! Cine a prins buchetul

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.