Ramona e din nou singură: "Mi-am dat seama că nu este..." Se întoarce la Puterea Dragostei?

Autor: Amalia Georgescu
Ramona de la Puterea Dragostei, fotografiată la volanul mașinii
Sursa: Instagram

Recent se afișa alături de noul iubit și părea mai fericită ca niciodată, iar acum, Ramona de la Puterea Dragostei e din nou singură. Care e motivul separării?

Ramona, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, părea că și-a găsit sufletul pereche după ce a ajuns din nou în România. De curând, aceasta a fost surprinsă în brațele unui bărbat, iar când toată lumea credea că lucrurile s-au așezat în viața ei, fosta concurentă de la Puterea Dragostei a anunțat că este din nou singură.

Motivul pentru care Ramona de la Puterea Dragostei este din nou singură

Încă din primul moment în care a pășit în casa Puterea Dragostei, sezonul 2,  Ramona a dovedit că are o personalitate puternică, astfel că nu le-a permis celor din jur să o jignească. Mai mult, deși și-a dorit să cunoască iubirea adevărată, aceasta a refuzat să înceapă o relație cu Gabriel, concurentul care s-a declarat interesat să o cunoască mai bine. 

Citeste si: Ramona, fosta concurenta de la Puterea dragostei, dezvaluiri incredibile! Pe cine sustine tanara dintre noii concurenti ai sezonului 3!

Se pare că Ramona este foarte pretențioasă atunci când vine vorba despre bărbatul din viața ei, astfel că nu ezită să pună punct unei relații atunci când simte că lucrurile nu se îndreaptă în direcția potrivită.

După ce s-a întors din Turcia, Ramona s-a afișat alături de un tânăr, anunțând că este mai îndrăgostită ca niciodată. Cu toate acestea, la scurt timp, fosta concurentă de la Puterea Dragostei a șters fotografiile cu noul iubit, iar acum a dezvăluit că nu mai este implicată într-o relație.

Deși a încercat să se apropie de tânărul alături de care s-a fotografiat, Ramona a dezvăluit că, ulterior, a realizat că nu se potrivesc, motiv pentru care a pus punct relației.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Ramona de la "Puterea Dragostei", decizie radicală după ce a revenit în România: "Mai puțini..."

"Nu am nicio relație! Vreau să se înțeleagă odată. Într-adevăr, am vorbit cu cineva și mi-am dat seama că nu este pentru mine.", a scris Ramona de la Puterea Dragostei pe instagram.

Acum, pentru că este din nou singură, șansele ca Ramona să se întoarcă la Puterea Dragostei, sezonul cu numărul 3, sunt foarte mari, având în vedere că în trecut, aceasta a confirmat

că ar fi interesată să intre din nou în casă pentru a-și găsi sufletul pereche.

Citeste si: Ramona şi Livian de la Puterea Dragostei, cuplul anului în sezonul al treilea?! Declaraţiile halucinante ale frumoasei blonde!

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.