Ramona, fiica renegata a lui Ionita de la Clejani, marturisiri neasteptate despre Fulgy si Margherita! "Nu imi place ce vad la televizor in momentul de fata!"

Autor: Ana Filip
Actualizat: 25 iul 2022, 15:45
Ramona Manole, fiica din prima casatorie a lui Ionita de la Clejani.
Sursa: Instagram

Ramona Manole, fiica pe care Ionita de la Clejani a renegat-o, a vorbit despre ceea ce se intampla in familia tatalui ei.

Fiica din prima casatorie a lui Ionita de la Clejani, Ramona, a facut cateva declaratii in ceea ce priveste scandalul in care Fulgy este protagonist de ceva vreme. Aceasta s-a aratat extrem de trista si a marturisit ca e dezamagitor faptul ca multi oameni ii critica pe fratii ei.

Ramona Manole, fiica renegata a lui Ionita de la Clejani, a vorbit despre Fulgy si Margherita, fratii sai vitregi!

Inca de anul trecut, Viorica si Ionita de la Clejani au inceput sa se confrunte cu mari probleme din cauza comportamentului neadecvat avut de fiica lor, Margherita, si de ceva vreme si fiul lor, Fulgy, are aceleasi probleme cu legea, tot din cauza consumului de droguri. In mod surprinzator, in apararea fratilor ei vitregi a sarit Ramona Manole, fiica renegata a lui Ionita de la Clejani. Aceasta a spus cu sinceritate ca regreta enorm faptul ca tatal ei trece prin aceste momente dificile cu ceilalti doi copii ai sai.

“Nu vreau să îl vorbesc de rău pe Fulgy. Mie, una, nu îmi place ce văd la televizor, în momentul de față, nu îmi place că sunt puși la colț de toată lumea și judecați de o țară întreagă.
Eu apreciez numele acesta și îl respect foarte mult. Acum cânt și eu pe unde a cântat tatăl meu, pe 15.000-

20.000 de euro. Este o mândrie pentru mine lucrul acesta(...)
Sunt copii fără minte. Poate și eu aș fi făcut asta, dar nu îmi permit acest lucru, nu am banii lor. Sufăr pentru tata că trece prin asemenea lucruri, știu că nu este deloc ușor. Pe mine mă doare sufletul pentru el. În mine, mama nu a investit niciun cent, mi-a pus pe masă de mâncare și mi-a dat sfaturi bune, în viață, care să mă ajute", a
spus Ramona Manole, potrivit impact.ro

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Fulgy, mărturisiri cutremurătoare, după ce a fost prins de poliție, drogat la volan: „Mi-am dorit să nu mor”

Citeste si: DRAMA SFASIETOARE a Ramonei, fiica secreta a lui Ionita de la Clejani: "Am ajuns sa cersesc ca sa imi cresc copiii"

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.