Ramona, fosta concurenta Puterea dragostei, mesaj incredibil pentru barbatul din viata ei: ''Nu am incetat niciodata sa te...''

Autor: Oana Picerea

Ramona a fost una dintre cele mai placute si apreciate concurente de la Puterea dragostei.

Ramona, fosta concurenta Puterea dragostei, mesaj incredibil

Ramona a fost una dintre cele mai placute si controversate concurente de la Puterea dragostei. Desi a venit la emisiune pentru a-si gasi jumatatea, aceasta a plecat acasa singura dupa terminarea sezonului. Ramona a dat de inteles ca vrea sa se intoarca in sezonul 3, pentru a-si cauta jumatatea.

Citeste si: Ramona, fosta concurenta de la Puterea dragostei, dezvaluiri incredibile! Pe cine sustine tanara dintre noii concurenti ai sezonului 3!

Ramona a postat un mesaj de dragoste pe o retea de socializare, insa nu a precizat insa pentru cine este mesajul:

''Nu am incetat niciodata sa te iubesc'', a scris Ramona. 

Citeste si: Ramona se întoarce la "Puterea Dragostei". Ce băiat din casă se bucură de susținerea ei?

Ramona se întoarce la "Puterea Dragostei". Ce băiat din casă se bucură de susținerea ei?

Într-un story pe care l-a postat pe instagram, Ramona a dezvăluit că se va întoarce în casa "Puterea Dragostei", însă nu a spus data exactă când va face acest lucru. Până atunci, fosta concurentă a ținut să le transmită tuturor susținătorilor ei un mesaj foarte important.

Mai exact, Ramona i-a rugat pe cei care o urmăresc pe instagram și care au votat-o de-a lungul timpul să își îndrepte atenția către Nicos, concurent în sezonul trei la "Puterea Dragostei".

Ramona a dezvăluit că ea și Nicos sunt prieteni și că el se bucură de toată susținerea ei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Am și eu un prieten în emisiune, pe Nicos și vă rog să îl votați până mă întorc eu în casă.", a spus Ramona.

Dacă până acum existau doar zvonuri legate de revenirea Ramonei la "Puterea Dragostei", fosta concurentă a dat de înțeles acum că urmează să intre din nou în emisiune în viitorul apropiat.

Citeste si: Ramona de la "Puterea Dragostei", decizie radicală după ce a revenit în România: "Mai puțini..."

Dezvaluire fara precedent: Livian si Ramona au avut o relatie pe ascuns, in afara emisiunii! Filmuletul care schimba tot!

Dezvaluiri fara precedent facute pe o retea de socializare, de una dintre fanele emisiunii.

Dezvaluirea care da totul peste cap.

Livian si Ramona ar fi fost impreuna pe ascuns, chiar in timpul emisiunii. Informatia a aparut pe o retea de socializare. Persoana care a ''aruncat'' aceasta informatie in spatiul virtual a spus faptul ca in curand va aparea un filmulet cu cei doi si cu intalnirile secrete ale acestora, alaturi de Philip si Berna. 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.