Ramona Gabor a ajuns in aceasta in Romania pentru a-si ingropa mama! E distrusa de durere - FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 31 ian 2017, 16:13

Mama Monicai Gabor si-a pierdut viata in aceasta dimineata. Femeia se afla in concediu in Romania, in Gorj. Ea se afla in pestera Polovraci in momentul in care o stanca i-a cazut in cap si a omorat-o.

Sora Monicai a venit de urgenta in tara, cu primul avion la care a gasit bilet dupa ce a aflat de tragica veste. Ramona este distrusa de durere dupa ce a fost informata ca fiinta care i-a dat viata a plecat dintre noi in urma unui accident stupid. Chiar si asa, aceasta a gasit puterea sa se mobilizeze si sa ajunga in tara natala pentru a putea organiza inmormantarea mamei ei care va avea loc la inceputul saptamanii viitoare.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Mona Nicolici, dezvăluiri din căsnicia sa! Ce spune despre faptul că a ales să facă acest pas după vârsta de 40 de ani? „Avem de toate, avem și piper, avem și ardei iute, avem foarte multe condimente.”

Ramona a fost asteptata la aeroport de cativa prieteni printre care si Gabi Badalu, fostul ei iubit.

Acesta a fost alaturi de ea si a ajutat-o sa treaca de presa pentru a merge spre casa. Vezi aici mai multe imagini!



/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/PIATRA-61f3c12636e2be07cb0d095ac8036f29.jpg
Aici poti vedea mai multe imagini!

update -  Piatra care a lovit-o pe femeie în cap avea sapte kilograme, conform estimarilor facute de medicii de la Ambulanta Gorj.

 
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/vero-63f0ce8dece83bc3eacddadafa3c375f.jpg
Intra pe WOWbiz.ro si afla de ce traseu ar fi trebuit sa se bucure femeia!

De asemenea, Romina Dochian, purtatorul de cuvant al Politiei
 din Gorj, a confirmat evenimentul tragic si a povestit ca un grup de turisti mergeau pe Valea Oltetului si intentionau sa viziteze Pestera Polovragi cand o bucata de stanca s-a desprins si a lovit o turista la nivelul capului.  Mama Monicai Gabor avea 54 de ani si era din Bacau.

 


 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.