Ramona Gabor a apelat la specialişti pentru a-şi afla viitorul

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 feb 2017, 23:21

Ramona Gabor a acceptat, de curând, invitaţia Kanal D de a face parte din experimentul “Clarvăzătorii”

Deşi era sceptică în privinţa faptului că pot exista oameni care au puteri paranormale şi îţi pot ghici viitorul, emisiunea Clarvăzătorii a convins-o de contrariu. Imediat după participarea în emisiune, Ramona şi-a luat inima în dinţi şi a făcut o vizită unui parapsiholog specializat, tocmai în dorinţa de şti alte lucruri despre ea, despre viitorul ei.

Prezicerile parapsihologului au fost de bun augur: “Ramona are o aură strălucitoare şi are o încărcătură energetică echilibrată.

Cum aura merge mână în mână cu o încărcătura energetică, Ramona va reuşi destul de repede ce îşi propune, pe toate planurile. Până la sfârşitul anului 2010, ea va fi gazda unei emisiuni TV care o va consacra în acest domeniu. Va avea o viaţă tumultuoasă, nelipsită de evenimente remarcabile, dar va avea două momente de răscruce în viaţă.”

Miki, Brianna Caradja, Ani Cretu şi Rică Răducanu la “Clarvăzătorii”

După participarea impresionantă a Ramonei în emisiunea Rătăciţi în Panama, vedeta a cochetat din nou cu echipa Kanal D, acceptând invitaţia în emisiunea “Clarvăzătorii”.

Împreună cu alte patru vedete autohtone, Miki (ex K-pital), Brianna Caradja, Ani Creţu şi Rică Răducanu, şi-a deschis sufletul în faţa unor oameni care pretind că au puteri extrasenzoriale.

Tensionată şi sceptică la început, ea nu îşi imagina cum cineva poate da detalii despre viaţa ei, fără să o vadă şi cu atât mai mult, informaţiile să fie adevărate şi fost plăcut surprinsă să afle că într-adevăr, există oameni neobişnuiţi, cu puteri neobişnuite, care pot da detalii veridice despre viaţa ei.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dincolo de prezicerile “clarvăzătorilor”, Ramona se bucură tinereţe, se plimbă, citeşte, participă la evenimente mondene şi învaţă de la specialişti tot ce ţine de televiziune.

Urmăriţi ediţia de mâine, 26 noiembrie, de la ora 23:00, a emisiunii “Clarvăzătorii” pentru a vedea ce experienţe au trăit vedetele la întâlnirea lor cu paranormalul!

 

 

Taguri: