Ramona Gabor este IN STARE DE SOC! Reactia ei te lasa fara cuvinte

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 31 ian 2017, 16:13

Mama surorilor Gabor a murit dupa ce o stanca i-a cazut in cap in timp ce se afla intr-o pestera din Gorj.

"Nu stiu nimic. Ce-i cu ea, ce? Mama abia se intorsese dintr-o vacanta. Nu stiu sa se fi aflat in alta. Am vorbit acum o ora (n.r. in jurul orei 13:00, ora Bucurestiului) cu surorile mele. Toti erau bine. Nu stiu mai mult. O sa o sun pe mama acum", ne-a declarat Ramona Gabor. 
Cieste mai multe pe WOWbiz.ro

Contactat telefonic de reporteri, Irinel Columbeanu este socat de aceasta veste si a spus ca nu a mai vorbit cu doamna Bulai din ianuarie cand mama Monica a sunat-o ultima
oara pe Irina.

 

"Eu inca sper sa nu fie adevarat. Nu aveam niciun fel de relatie cu doamna Veronica. Pentru mine dansa va ramane bunica Irinei si avand in vedere ce s-a intamplat nu putem fi decat recunoscatori.Ea nu o mai vizita pe Irina, ultima oara cand au vorbit la telefon a fost in luna ianuarie. Dumnezeu sa o ierte!" a spus Irinel la RTV.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Mona Nicolici, dezvăluiri din căsnicia sa! Ce spune despre faptul că a ales să facă acest pas după vârsta de 40 de ani? „Avem de toate, avem și piper, avem și ardei iute, avem foarte multe condimente.”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.