Ramona Gabor pare sa fi tras lozul cel mare! Vedeta s-a lasat filmata si fotografiata la un eveniment exclusivist, cursa de Formula 1 de la Abu Dhabi

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 05:15

Daca va gandeati ca s-a inchis in casa si varsa lacrimi dupa despartirea de iubitul arab, v-ati inselat amarnic! Iata ce viata de rasfat duce sora Monicai!

Ramona Gabor e pe cai mari si nu unul-doi, ci o herghelie intreaga de cai-putere. Vedeta s-a lasat filmata si fotografiata la un eveniment exclusivist- cursa de Formula 1 de la Abu Dhabi.

Dar, sa lasam automobilismul si sa ne concentram asupra Ramonei! Priviti cat  e de fericita, arboreaza un  zambet pana la urechi si se vede ca se simte extrem de sexy! Oare nu mai sufera dupa despartirea de iubitul arab si a reinceput sa se bucure de viata? N-ar fi de mirare, s-a intors in Dubai, acolo unde lucreaza ca model, si pare sa duca o viata

de printesa. Cel putin, asta reiese din imaginile pe care nu rateaza nici o ocazie sa le arate prietenilor pe retelele de socializare.


Va mai amintiti cum s-a cutremurat showbizul romanesc in  2011 cand au aparut poze cu vedeta pe iahtul unui miliardar?  Ei bine, se pare ca Ramonei ii plac  petrecerile pe ambarcatiunile de lux, mai mult decat orice pe lume.  Priviti imaginile! Singura diferenta este ca in 2011 era la Cannes, iar acum petrece in Abu Dhabi.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Una peste alta, cu iubit sau fara, romanca nu da semne ca s-ar intoarce, prea curand, acasa. Si cine sa o condamne cand face ce ii place si  se invarte in lumea buna? Drept dovada, s-a pozat chiar si cu modelul international Alessandra Ambrosio de la Victoria’s Secret.