Ramona Gabor, pe val in Dubai! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:52

Romania era prea mica pentru Ramona Gabor!

Dupa modelul surorii ei mai mari, Monica, aceasta si-a parasit tara natala! N-a plecat la Los Angeles, ci exact in directia opusa, mai exact, in Emiratele Arabe, in Dubai! Deci, ca o pasarica si-a luat zborul spre tinuturi calde! Acolo, Ramona Gabor isi face cum stie ea mai bine jobul de model! Este inclusa in mai multe prezentari de moda, pentru care este remunerata cu suma de 1000 de euro, tarif mult mai mare decat cel pe care il avea in Romania.
Ramona e pe drumul faimei si acolo! E incantata nevoie mare cand isi vede pozele in revistele glossy din Dubai si mai ales cand ofera interviuri! De necrezut, dar jurnalistii unui cunoscut post de entertainment din Emirate sunt intersati de ea! Ce-or intreba-o, nu stim! Totusi, pentru ca a renuntat sa isi indeplineasca visul in tara si a ales sa paraseasca Romania pentru Dubai, Ramona NU NE PLACE!

Ce romanca a cucerit Romania, Europa, Mexicul, iar acum e pregatita sa cucereasca si Hollywoodul?! Ghici ciuperca, cine-i?! Cu siguranta stiti ca vorbim despre cel mai bun produs romanesc din ultimul
timp…Inna. Pentru că ochii tuturor jurnalistilor sunt atintiti catre ea si pana si cel mai mic detaliu ce ţine de imaginea ei este luat la puricat de mai toate tabloidele, Inna investeste o adevarata avere in tot ceea ce face! Cei mai multi bani se duc pe show, dar si pe look-ul artistei. Ca sa nu plictiseasca, trebuie adesea sa schimbe ceva. Ultima aparitie a fost SOC! Inna, tunsa bob! Daca pana acum ne-a obisnuit cu pletele ei negre, ba ondulate, ba intinse, de data aceasta Inna e sexy si cu noua coafura.
Imbracata extrem de chic, cu o geaca de blugi si cizme galbene, Inna abordeaza o anumita atitudine! Pare ca se simte foarte bine cu noua ei tunsoare! Ce-i drept, nu stim daca intr-adevar a taiat centimetri buni din parul ei sau e doar o peruca! Oricum ar fi, noua ne plac schimbarile, asa ca Inna, NE PLACE!

Teo Trandafir abia asteapta sa isi oficializeze, anul acesta, relatia cu fostul rugbist Constantin Iosef.
Nunta va avea loc chiar de ziua ei. Pe data de 2 iunie, Teo va implini frumoasa varsta de 44 de ani si va deveni…mireasa! Daca ne gandim la cei 15 ani de celibat ai lui Teo Trandafir, putem spune ca ne bucuram enorm ca a scapat de ei si ca face pasul cel mare spre viata in doi. Sau mai bine zis, viata in trei, caci trebuie sa o punem si pe frumoasa ei Maia la socoteala! Teo pare mai fericita ca oricand, si s-a apucat déjà de pregatirile de nunta! Vedeta TV vrea sa danseze in ziua cea mare
pe muzica unor solisti dragi. Cum dupa operatia din Viena, si-a revenit ascultand muzica lui Mircea Baniciu, acesta a fost déjà invitat la nunta. Faptul ca Teo impusca doi iepuri de-o data, casatorindu-se chiar de ziua ei…NE PLACE!

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.