Ramona l-a atacat dur pe Gabriel: "Ce să fac eu cu tine? Ești un..." I-a spus cuvinte grele și a făcut dezvăluiri despre trecutul lui: "Ți-ai lăsat fosta nevastă"

Author: Bianca Hriscu
Actualizat: 29 ian 2021, 06:25

Ramona l-a atacat dur pe Gabriel. Deși au stabilit că vor rămâne prieteni, Ramona nu s-a ferit să îi spună lui Gabriel cuvinte grele.

Ramona l-a atacat dur pe Gabriel.  A spus că nu își dorește o relație cu el, iar dacă până acum doar s-au tachinat, de această dată, Ramona nu s-a ferit să îi spună lui Gabriel tot ce crede despre el.

Citeste si: Ramona și Gabriel nu se mai ascund. Cum au fost surprinși în afara emisiunii?

Ramona l-a atacat dur pe Gabriel: "Ce să fac eu cu tine? Ești un..." I-a spus cuvinte grele

Deși Gabriel și-a dorit o relație cu ea, Ramona l-a respins de fiecare dată când a încercat să o cucerească. Acum, după ce au fost difuzate imagini cu ei din afara competiției, Ramona a lansat un adevărat atac la adresa lui Gabriel. L-a jignit de față cu ceilalți concurenți și a adus în discuție detalii din trecutul concurentului de la "Puterea Dragostei".

Gabriel: Părerea mea e că tu, atunci când îți faci o relație, trebuie să te gândești destul de bine pentru că ești și mama unui copil. 

Ramona: Păi d-aia nici nu îmi doresc să îmi fac cu tine o relație. Ce să fac cu tine? Ești un vagabond. Nu îmi trebuie mie așa ceva. Nu ești un bărbat asumat, nu ești...

Gabriel: Părerea ta, Ramona. Nu ai ajuns să mă cunoști atât de bine, nu ai ajuns să vezi cum sunt într-o relație.

Ramona: Am văzut cum ai fost într-o relație. 

Gabriel: Poate că există o persoană care te poate schimba. Nu cred că tu nu te-ai schimbat niciodată pentru un bărbat sau eu pentru o femeie.

Din contră, eu m-am schimbat pentru o femeie. A fost o femeie care m-a schimbat.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Ramona: Din câte am înțeles tu ți-ai lăsat fosta nevastă, cea cu care trebuia să te căsătorești, pentru că ai înșelat-o.

Gabriel: Nu a fost așa și chiar nu mai vreau să mai discut subiectul ăsta pentru că nu a fost așa.

S-a dat la televizior și după ceva timp m-a sunat și mi-a zis să nu mai vorbesc despre persoana ei.

Citeste si: E totul gata intre Ramona si Livian! Care este cauza

De ce nu vrea Ramona o relație cu Gabriel? Adevăratul motiv pentru care îl respinge

De ce nu vrea Ramona o relație cu Gabriel? Acum a ieșit la iveală adevăratul motiv pentru care refuză să creadă în sentimentele lui.

De ce nu vrea Ramona o relație cu Gabriel? Cu toate că amândoi sunt singuri, iar Gabriel și-a manifestat în repetate rânduri dorința de a o cunoaște mai bine pe Ramona, aceasta refuză să se apropie de el, iar acum a dezvăluit și motivul pentru care face acest lucru.

Chiar dacă cele mai multe persoane au pus atitudinea Ramonei pe seama relației pe care Gabriel a avut-o în trecut cu Daiana, se pare că nu acesta este motivul pentru care concurenta de la" Puterea Dragostei" a luat decizia de a nu forma un cuplu cu el. Ramona a dezvăluit anumite lucruri pe care le-a observat la Gabriel și care au determinat-o să se îndepărteze de el.

Citește continuarea aici.

Citeste si: Ramona și Gabriel, ipostaze romantice în afara emisiunii! Să fie oare cel mai nou cuplu?

 

Taguri: