Ramona Lazuran si-a prezentat fetita. Vezi cate kg a luat manechinul! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 09:39

Echipa emisiunii "Drept la tinta" a facut o transmisiune live din casa manechinului Ramona Lazuran, care de doua saptamani este mamica.

Ramona si Cristi, sotul ei, sunt cat se poate de fericiti ca in sfarsit isi pot strange in brate cea mai importanta fiinta din viata lor, Maya, fiica lor. Intrebati cum se simt acestia au spus ca este foarte frumos, dar si dificil. "Cele mai mari emotii au fost atunci cand am luat-o in brate. E foarte cuminte si nu plange decat atunci cand ii este foame", a marturisit Cristi.
"Este extraordinar de frumos, dar este si greu. Am trecut cu bine si mi-am revenit cat de cat. Mi-a fost foarte greu dupa operatie pentru ca am stat patru zile in perfuzii.Maine este ziua ei implineste doua saptamani. Ii spunem Maya pentru ca acesta este numele ales", a mai adaugat Ramona Lazuran. In ceea ce-l priveste pe Cristi el a povestit ca a visat ca va avea gemeni, replica la care soatia lui a oftat.
"Mai vedem mai facem o fata sau doua si apoi schimb mamica", a mai spus barbatul. "Am luat 10 kilograme in timpul sarcinii. Mai am de dat kilograme de dat jos, dar deocamdata fac tot ce trebuie ca sa-i fie bine fetitei"

 

Taguri: