Ramona s-a hotărât să lupte pentru Livian. Cum au fost surprinși?

Autor: B.H.
Actualizat: 08 iun 2020, 19:00

Deși a spus că ea și Livian sunt doar foarte buni prieteni, acum, Ramona a dat cărțile pe față și a dezvăluit ce se întâmplă între ei. Cum au fost surprinși cei doi?

Împăcarea dintre Bianca și Livian pare, pe zi ce trece, tot mai departe de a deveni realitate. Cei doi se îndepărtează din ce în ce mai mult, Livian interacționând foarte des cu fetele din casa "Puterea Dragostei", în special cu Ramona. Astfel, au apărut informații potrivit cărora tachinările dintre cei doi nu ar fi întâmplătoare, ci la mijloc ar fi vorba despre sentimente mult mai intense.

Citeste si: Livian a spus tot ce simte pentru noua lui iubita: ''Iubirea neconditionata rezista pentru totdeauna''

Ramona s-a hotărât să lupte pentru Livian. Cum au fost surprinși cei doi?

Cu toate că în urmă cu mai multe zile spunea că ea și Livian sunt doar prieteni, după ce s-a aflat că a rupt legătura cu Nikolas Sax, Ramona a făcut o dezvăluire la care nimeni nu se aștepta. Concurenta a vorbit despre ceea ce se întâmplă cu adevărat între ea și Livian, totul după ce Andreea Mantea a cerut lămuriri în legătură cu acest subiect.

Citeste si: Bătaie în direct la "Puterea Dragostei". Daiana și-a ieșit din minți: "Asta e adevărata față a mea!" Ce s-a întâmplat?

Ramona și Livian s-au întâlnit în afara competiției, însă cei doi spun că totul a fost întâmplător. Este vorba despre o întâlnire la un magazin de burgeri. Cu toate acestea, întrebată dacă s-a hotărât să lupte pentru inima lui Livian, Ramona nu a negat acest lucru, ci din contră, concurenta a dezvăluit că decizia ei a venit după ce a primit mai multe semne din partea lui Livian, semne

care au făcut-o să creadă că și el o place.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Andreea Mantea: De ce te-ai hotărât să lupți pentru Livian? Simți că și el te place?

Ramona: Da, simt, dar am mai spus asta doamna Andreea.

Livian a zâmbit ironic pe toată durata discuției, însă nu la fel de încântată a fost Bianca, fosta lui iubită. Aceasta a fost vizibil deranjată de interacțiunea pe care Livian a avut-o cu Ramona, dar și de faptul că acesta ar putea simți ceva mai mult pentru concurenta de la "Puterea Dragostei". 

Citeste si: Jador a detonat bomba! Ce a spus despre Ella de la Puterea Dragostei și Alex Bodi! ”Se sunau și ea era cu mine! M-am simțit îngrozitor”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.