Ramona se implică în conflictul dintre Aya și Alexandra: "Până acum nu am..." A confirmat că va intra din nou în emisiune!

Autor: Amalia Georgescu
Ramona, fosta concurentă de la Puterea Dragostei
Sursa: Instagram

Un schimb de replici a fost la un pas să se transforme într-o bătaie în toată regula la Puterea Dragostei. Ramona, fosta concurentă din sezonul 2, a reacționat imediat, dezvăluind pe cine susține.

O discuție în contradictoriu între Aya și Alexandra a reușit să încingă spiritele la Puterea Dragostei, astfel că a mai lipsit doar puțin ca ceilalți concurenți să asiste la scene de violență fizică. Ce s-a întâmplat imediat după acest incident?

Aya sau Alexandra? Pe cine susține Ramona, fosta concurentă de la Puterea Dragostei?

Multe tensiuni la început de săptămână în casa Puterea Dragostei.

Aya și Alexandra au avut un conflict puternic, moment în care Alexandra a cedat și a vrut să o bată pe noua concurentă de la Puterea Dragostei. Totul a pornit după ce Aya a dezvăluit că va lupta pentru George, iar în cazul în care lucrurile nu vor funcționa, ulterior își va îndrepta atenția către Akebono.

Citeste si: Nimeni nu stia asta despre Aya, cea mai noua concurenta de la Puterea dragostei! Cu ce ocupa in viata de zi cu zi

Comentariul Ayei a făcut-o pe Alexandra să reacționeze, iar cele două s-au duelat în replici acide. 

Aya: Eu o sa incerc (n.r.: sa il cucereasca pe George). Sa nu imi para rau mai incolo ca nu am luptat. Daca nu iese, aia e, ma voi indrepta in continuare spre Akebono.

Alexandra: Ai zis mai devreme ca vei lupta pentru George.

Trezeste-te la realitate!

Aya: Taci din gura!

Alexandra: Nu ti se pare ca ai glasul ala cam mare?

Aya: Nu, nu mi se pare.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Alexandra: Nu ti se pare ca ai devenit cam tupeista?

Aya: Deloc.

Alexandra: Am senzatia ca nu stii cu cine te joci.

Aya: Nu m-am facut de ras ca tine.

La scurt timp după ce Aya și Alexandra s-au certat în emisiune, Ramona, fosta concurentă din sezonul 2, s-a implicat în acest scandal.

Ramona a dezvăluit că o susține pe Aya și și-a îndemnat urmăritorii de pe instagram să o voteze până în momentul în care ea se va întoarce din nou în emisiune, confirmând astăzi că urmează să intre în casa Puterea Dragostei cât mai curând.

Citeste si: Ramona e din nou singură: "Mi-am dat seama că nu este..." Se întoarce la Puterea Dragostei?

"Până acum nu am susținut nicio fată de când a început sezonul 3, dar acum o susțin pe ea! Chiar este o persoană minunată și chiar rog susținătorii mei să își îndrepte voturile către ea până o să reintru eu.", a scris Ramona pe instagram.

Citeste si: Ramona, declarație șocantă despre Mona de la Puterea Dragostei ”O copiază pe Pirui”

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.