Ramona si cele trei debutante, Sabina, Ancuta si Geanina, au ajuns impreuna in fata barajului! Uite cine a plecat acasa in gala de Halloween!

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 29 oct 2017, 10:28

Ramona le-a cerut telespectatorilor sa nu o mai voteze, deoarece vrea sa plece acasa. Crezi ca i s-a indeplinit dorinta?

Lupta a fost una stransa, iar tema Galei, “Halloween glam”, le-a dat batai unora dintre concurente. Dupa clasamentul juratilor, in functie de punctele pe care le-au obtinut fetele in urma jurizarii outfiturilor, pe primul loc s-au clasat la egalitate Emiliana si Bianca, fiind urmate de Beatrice cu 18 puncte si pe a treia pozitie, Alina, cu 17 puncte. Ultima pozitie a fost ocupata de Ramona, Ancuta si Sabina, cu 7 puncte.

 

Dupa punctele bonus oferite de Victor Slav, Bogdan Vladau si Jorge, Emiliana a fost desemnata castigatoarea Galei de aseara, cu 23 de puncte.

 

La duel, in fata juratilor s-au aflat Ramona, Anca si Sabina ca urmare a punctelor foarte mici primite din partea juratilor. Dupa nominalizarile din partea fetelor, dupa criterii doar de ele stiute,  acestora trei s-a alaturat si Geanina.

 

Inainte de a se afla verdictul final, Ilinca Vandici a anuntat cine s-a clasat pe prima pozitie in clasamentul telespectatorilor; Bianca s-a bucurat in aceasta saptamana de simpatia fanilor, cu 19,8%.

In aceasta Gala, cei patru jurati au ales cine va parasi competitia si, dupa indelungi dezbateri, s-a decis ca Ancuta trebuie sa fie eliminata din concurs.

 

Taguri: