Ramona și Gabriel de la Puterea dragostei, moment intim sub pătură! Concurenții au aruncat bomba: „S-au...”

Autor: A.I.
Ramona și Gabriel de la Puterea dragostei, moment intim sub pătură!

Ramona și Gabriel de la Puterea dragostei flirtează din ce în ce mai mult în ultima perioadă.

Ramona și Gabriel de la Puterea dragostei, moment intim sub pătură! Concurenții din casa Puterea dragostei au dezbătut un subiect încă neelucidat. Ce s-a întâmplat între Ramona și Gabriel sub pătură?

Cei doi au trebuit să execute pedeapsa dată de Livian: să danseze pe o melodie lentă, acoperiți de o pătură. Scopul păturii era acela de a le oferi intimitate, iar nimeni nu are de unde să știe ce se întâmplă între ei.

Însă, concurenții susțin că este o posibilitate foarte mare ca ei să se fi sărutat. În timp ce dansau, Ramona și Gabriel s-au apropiat periculos de mult. Concurenții n-au putut să nu observe și să comenteze momentul în detaliu, după ce l-au revăzut.

Marius: Acum ai pupat-o pe frunte, nu? V-ați pupat? O ținea Gabi să nu fugă! Uite, aici e dubios!

Gabi: Nici măcar pe obraz n-a fost, nimic! Nu s-a întâmplat nimic.

Am stat cap în cap și atât

Ramona: Mâinile le țineam așa pentru că era pătura între noi să nu ne vedem

Berna: Dumnezeu știe ce a fost!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Gabi: Ce s-a întâmplat acolo e secret

De ce l-a refuzat Ramona de la Puterea Dragostei pe Gabriel! Motivul e neașteptat

Gabriel a mărturisit că o place pe Ramona, dar oricât a încercat să se apropie de frumoasa concurentă de la  Puterea dragostei, aceasta l-a respins. Deși nu a făcut un cuplu până acum cu nici un băiat de la Puterea dragostei, Ramona nu duce lipsă de pretendeți.

În ultima perioadă, Gabriel tot încearcă să-i intre în grații, deși Ramona i-a spus clar că nu vrea altceva decât o prietenie cu el.

Recent, după o zi petrecută la plajă, Gabriel s-a arătat dezamăgit de purtarea Ramonei față de el, aceasta respingându-l de fiecare dată când a încercat să se apropie de ea. Pe de altă parte, Ramona susține că Gabriel vrea doar să se folosească de ea, ca să o facă geloasă pe Daiana sau ca să dea bine în emisiune.