Ramona: "Unii oameni m-au dezamăgit!" Mesajul trist postat de concurenta de la "Puterea Dragostei"

Author: B.H.
Actualizat: 18 iun 2020, 17:28

Deși a intrat în casa "Puterea Dragostei" având în minte un scop clar, acela de a-și găsi jumătatea, Ramona este în continuare singură. Ce mesaj trist a postat pe instagram?

Ramona de la "Puterea Dragostei" se află de mai multe luni în competiție, dar până acum nu a reușit să găsească bărbatul care să o completeze și lângă care să rămână. Ba mai mult decât atât, concurenta a postat un mesaj trist pe contul de instagram care sugerează că este dezamăgită de anumite persoane cu care a interacționat de-a lungul timpului.

Citeste si: Livian a făcut anunțul când nimeni nu se mai aștepta: "Cu ocazia împlinirii a 11 luni de relație..." Ce se întâmplă între el și Bianca?

Ramona: "Unii oameni m-au dezamăgit!" Mesajul trist postat de concurenta de la "Puterea Dragostei"

În casa "Puterea Dragostei" nu și-a găsit, încă, jumătatea, dar prezența în emisiune a făcut-o pe Ramona să descopere adevărata față a anumitor persoane, după cum chiar ea a sugerat. La scurt timp după ce s-a aflat că vorbește cu Nikolas Sax, Ramona nu s-a mai ascuns și a confirmat acest lucru, însă totul s-a terminat rapid între cei doi. 

Acum, Ramona a postat pe contul personal de instagram un mesaj prin care se declară dezamăgită de persoanele care s-au dovedit a fi cu totul diferite în realitate.

Citeste si: Bianca, atac la adresa lui Gabriel: "De ce ai mințit? Adevărul era altul" Ce dezvăluire a făcut?

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Marius de la "Puterea dragostei", primele imagini dupa ce a recurs la o noua reconstructie dentara! Iata cum arata acum, iubitul Andreei Pirui!

"Unii oameni joacă un rol atât de bine la început, încât te fac să crezi că sunt cu totul altfel, ca mai apoi să înceapă să își arate adevărata față. Chiar dacă unii oameni m-au dezamăgit, sunt totuși bucuroasă că nu a trecut prea mult timp până să văd realitatea.",

a fost mesajul postat de Ramona pe instagram.

Cu toate că nu a dezvăluit cine este persoana care a reușit să o dezamăgească, mesajul postat de Ramona ar putea avea legătură cu Nikolas Sax, având în vedere legătura dintre cei doi, dar și faptul că, în urmă cu ceva timp, Ramona spunea că este dezamăgită de reacția lui de a o bloca pe rețelele de socializare. 

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei, imagini halucinante cu unul dintre concurenți! L-a pipăit de față cu toată lumea

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.