Ramzan Kadîrov, liderul cecen, a fost avansat la gradul de general-colonel de către Vladimir Putin

Autor: Madalina Maftei

Ramzan Kadîrov, liderul cecen, a fost avansat la gradul de general-colonel de către Vladimir Putin

Liderul autoritar al republicii ruse Cecenia, Ramzan Kadîrov, a fost promovat la gradul de general-colonel de președintele Vladimir Putin, într-un moment în care forțele ruse se confruntă cu pierderi uriașe în Ucraina.

Miercuri, Ramzan Kadîrov și-a anunțat noua funcție și a precizat că este recunoscător pentru "înalta apreciere a meritelor sale"

Ramzan Kadîrov a primit gradul de general-colonel  

Liderul cecen este în culmea fericirii după ce președintele rus Vladimir Putin i-a recunoscut meritele și l-a promovat în funcție.

"Preşedintele rus mi-a decernat gradul de general-colonel.
Decretul a fost publicat. Vladimir Vladimirovici m-a informat personal şi m-a felicitat"
,
a postat Kadîrov pe Telegram. 

Liderul cecen deține al treilea cel mai înalt grad de comandă în ierarhia militară rusă

Potrivit știrileprotv.ro, gradul de general-colonel este al treilea cel mai important grad de comandă în ierarhia militară rusă, după cel de general de armată şi mareşal. 

Ramzan Kadîrov era deja de trei ori general înainte de această promovare: al forțelor militare interne, al poliției şi al gărzii naționale din Cecenia.

Liderul cecen, criticat de ONG-urile internaționale pentru gravele încălcări ale drepturilor omului în republica sa, a fost foarte activ de la începutul ofensivei ruse în Ucraina. 

Citeste si: Copiii minori ai lui Ramzan Kadîrov se pregătesc să lupte în Ucraina, de partea Rusiei. Mesajul transmis de șeful Republicii Cecene

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ramzan Kadîrov își trimite fiii minori să lupte în Ucraina, de partea Moscovei

Liderul cecen a decis să-și trimită trei dintre copii în Ucraina, pentru a lupta de partea Rusiei. Ramzan Kadîrov susține că pregătirea militară a copiilor trebuie să înceapă de la o vârstă fragedă. 

„Faptul că sunt minori nu ar trebui să afecteze pregătirea celor care ne apără patria. Nepoții primului președinte al Ceceniei, Ahmat Kadîrov – Ahmat, Eli și Adam au 16, 15 și 14 ani.

Cu toate acestea, pregătirea lor militară a început cu mult timp în urmă, când erau foarte mici”,  a transmis Ramzan Kadîrov prin intermediul unei postări publicate pe  Telegram.  

Citeste si: The Times: Vladimir Putin se pregătește de teste nucleare la Marea Neagră, în timp ce Ucraina este traversată de un tren nuclear

 

 

 

 

 

 

 


În a doua parte a ediției de marți din „Casa iubirii”, Rebecca a declarat că nu mai vrea să aibă nicio legătură cu Antoni, după un gest al tânărului care se pare că a fost picătura care a umplut paharul.