Ranitii de la Colectiv au castigat o batalie, dar nu si razboiul. Un medic turc specializat in chirurgie plastica si recuperare le ofera sansa de recuperare

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:52

A venit in spitalele din Romania, i-a vizitat si a vazut ce poate face pentru a-i aduce cat mai aproape de normalitate.

A inceput lungul drum al recuperarii pentru tinerii raniti la Colectiv si orice ajutor este un pas inainte. Un specialist turc a evaluat starea pacientilor din doua spitale din Capitala. Medicii romani au facut minuni pentru pacientii din Colectiv, spune doctorul, insa de acum incolo tinerii vor avea nevoie de interventii care sa le redea mobilitatea membrelor, de operatii pentru reconstructia fetei sau a urechilor.

Chirurgul si-a oferit serviciile voluntar.

Cel mai mult l-a impresionat povestea tanarului in scaun cu rotile care a fost in vinerea de iad la concert prima data in viata lui. A scapat ca prin minune, salvat de un prieten. Cel putin 5 raniti  vor fi tratati de specialistul venit din Turcia.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In acest moment,

in spitalele din capitala mai sunt internati 24 de pacienti, dintre care 3 in stare critica. In clinicile din afara tarii sunt tratate alte 29 de persoane.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.