Rapiditate si confort cu noul Huawei P10

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 26 iun 2017, 15:35

Stiati ca, statistic vorbind, printre cele mai mari temeri ale oamenilor se numara si pierderea telefonului mobil?

Sa facem un exercitiu de imaginatie: cum ar arata viata noastra fara smartphone. Cei trecuti de 30 de ani, stiu, cei mai tineri… nu! Cu totii, insa, simtit acelasi lucru: ar fi groaznic. Niciodata nu am fi pregatiti sa ne despartim de telefonul mobil, fie ca am accepta sa fim supusi unui experiment, fie ca – Doamne fereste! – l-am pierde! Si daca tot suntem atat de atasati, producatorii incearca sa ne ofere aparate mult mai prietenoase si usor de utilizat, asa cum este cazul noului Huawei P10.

Huawei P10- intra rapid in orice aplicatie

Inca o veste buna de la noul Huawei P10: numărul de paşi necesari pentru a accesa majoritatea setărilor telefonului s-a redus semnificativ. Dezvoltatorii acestui smartphone au răspuns, astfel, la nevoia utilizatorilor de a sări peste etape inutile atunci când doresc să rezolve sarcini uşoare. Acum, 90% dintre funcţiile telefonului Huawei P10, pot fi accesate în cel mult 3 paşi.

Deblocheaza-ti telefonul din orice unghi cu rapid de amprentă

         Huawei P10 foloseşte un senzor de amprentă de cea mai bună calitate pentru telefoanele sale. Acesta poate detecta amprenta din orice unghi, deblocând telefonul într-o fracţiune de secundă. Ca atare, deblocarea unui mobil securizat precum Huawei P10, este acum mai uşoară şi mai rapidă.

Aici poti citi mai multe detalii despre noul P10 de la Huawei

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.