Rapitorul lui Salam rupe tacerea: "L-am luat pe Florin in hotel ca sa-l...''

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 11 sep 2020, 01:25

Scandalul in care Florin Salam ar fi fost agresat la un botez din Milano, este departe de a se fi incheiat.

Celebrul sef de clan Birica, omul despre care s-a spus ca l-a sechestrat pe Florin Salam, s-a dezlantuit la adresa lui Mircea Nebunu!

L-a „calcat în picioare” pe cel care l-a acuzat, intr-un live pe Facebook, ca l-a rapit pe manelist, la doua ore dupa ce Salam a ”disparut” de la botezul din Milano, unde a primit un pumn in fata de la interlopul Lower Stan.

Scandalul de duminica dimineata, de la un botez din Milano, unde Florin Salam a fost agresat, este departe de a se fi încheiat.

Mircea Nebunu a intrat intr-un live, pe pagina lui de socializare, dand de inteles ca Birica si un apropiat al sau l-au rapit pe Salam. A cerut ca acestuia sa i se dea drumul.

 Birica, omul acuzat ca l-a răpit si, apoi, sechestrat pe Salam intr-o camera de hotel din Milano, a rabufnit intr-un live in care da de pamant cu Mircea Nebunu.

”Eu nu i-am luat niciodata banii lui Salam! Si nici nu a fost sechestrat! I-am bagat 50.000 de euro in buzunar! Nu i-am oprit un leu! Mi-a zis ''Ia, cumetre, si tu'', dar i-am zis ca nu vreau! Sa nu mai vorbesti la adresa mea de sechestrari. Ca l-am sechestrat eu pe Salam si ca i-am luat eu banii! Salam e familia mea, e viata mea… 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.