Raportul oficial al mortii lui Razvan Ciobanu. Cum a murit, de fapt creatorul de moda. Dezvaluiri cutremuratoare, tinute in secret sapte luni de zile

Author: L.S.
Actualizat: 03 dec 2021, 00:00

Ancheta mortii lui Razvan Ciobanu s-a incheiat. Ce dezvaluiri tulburatoare a facut avocata familiei Ciobanu, tinute in secret sapte luni de zile.

Invitată la „Xtra Night Show”, Laura Vicol, prietena lui Răzvan şi avocata familiei Ciobanu, a venit să prezinte rezultatul anchetei morţii lui Răzvan Ciobanu.

La sapte luni de la moartea fulgeratoare si tragica a creatorului de moda Razvan Ciobanu, ancheta s-a incheiat. Laura Vicol a facut publice detalii cutremuratoare, care au fost confirmate oficial de autoritai, dar care au fost tinute in secret in tot acest timp.

Dezvaluirile dau peste cap tot ce s-a vehiculat.

Răzvan Ciobanu nu a murit pe 29 aprilie, așa cum s-a vehiculat luni întregi. Laura Vicol confirmă că accidentul a avut loc în seara zilei de Paște, pe 28 aprilie, dezvăluind și care este ora exactă a decesului.

„El nu a murit pe 29 aprilie, așa cum s-a vehiculat luni dimineață, când a fost el găsit, el a murit seara, duminica sfântă de Paști, către ora 23.00.

Corpul lui a fost găsit a doua zi dimineață. A murit la ora 22.55, exact distanța parcursă între… El s-a dus glonț spre moarte”,
a spus Laura Vicol, la „Xtra Night Show”.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Dezvăluire halucinantă la 7 luni de la tragedie! Cine l-a omorât, de fapt, pe Răzvan Ciobanu?

Citeste si: Prietenul lui Razvan Ciobanu a spus: imagini socante pe hard disk-urile luate din casa artistului

Laura Vicol a dezvăluit și care este cauza oficială a morții lui Răzvan Ciobanu.

Potrivit speculațiilor medicale, creatorul a suferit un atac cerebral înainte de a intra pe câmp. Moartea, însă, i-a fost provocată de rănile suferite de pe urma accidentului.

„A fost clasat drept accident de circulație, iar moartea a fost cauzată de leziunile pe care le-a suferit. Presupunerea este că toate organele interne i-au fost distruse, pentru că el a făcut infarct înainte să intre… deci, el când a intrat pe acea bucată de drum, a suferit un atac cerebral și din acea cauză, era și poziția de rigor mortis. El era deja mort”, a mai spus avocata lui Răzvan Ciobanu.

A fost propulsat prin parbrizul mașinii, iar mașina s-a rostogolit peste el. Așa a fost strivit.”

Citeste si: Descoperire socanta legata de moartea lui Razvan Ciobanu! S-a aflat ce a facut cu cateva ore inainte de accident: greseala care i-a adus sfarsitul

Citeste si: Răzvan Ciobanu avea un secret sumbru. "Se târa pe picioare"

 

Taguri: