Rapperul Nosfe a fost înmormântat astăzi. Ce artiști l-au condus pe ultimul drum. Fiica cântărețului nu a fost prezentă

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 18 iul 2023, 03:20

Rapper-ul Nosfe a fost înmormântat astăzi

Sursa: Viva!

Nosfe a fost condus astăzi pe ultimul drum. Toți artiștii care au colaborat cu rapperul au participat la slujba de înmormântare, pentru a-și lua rămas bun de la cel care le-a fost prieten.

Pe lângă rudele și apropiații artistului, la slujba de înmormântare au fost prezenți și fanii îndrăgitului cântăreț. Ruby, buna prietenă a lui Nosfe, se numără printre artiștii care nu au lipsit de la evenimentul nefericit.

Nosfe a fost condus pe ultimul drum

Imagini sfâșietoare de la înmormântarea rapperului Nosfe. Soția artistului, sfâșiată de durere, a picat în genunchi în fața tabloului cu regretatul artist.

Fiica de 7 ani a cântărețului nu a fost prezentă la ceremonie. Iată ce artiști l-a condus pe Nosfe pe ultimul drum, potrivit spyenews.ro.

Printre vedetele care au fost prezente la înmormântarea lui Nosfe s-au numărat: Ruby, Cabron, Speak și Ștefania, Raluka, Augustin Viziru și Serghei Mizil. Cu toții erau vizibil afectați de trecerea la cele veșnice a celui care le-a fost prieten.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Cum s-au cunoscut, de fapt, Nosfe și soția sa, Mădălina. Relația lor nu a fost roz de la început: ”Trebuia să aleagă între o relație de 5 ani și o relație proaspătă”

Darius Vlad Crețan s-a stins din viața în noaptea de 15 spre 16 octombrie, în imobilul său din Balotești, la scurt timp după concertul trap pe care îl susținuse alături de trupa Șatra Benz, trupă

din care făcea parte.

„La data de 16 octombrie, în jurul orei 03.26, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că soțul acesteia a căzut în imobilul de domiciliu, din Balotești, și nu mai reacționează. Imediat, polițiștii orașului Otopeni s-au deplasat la fața locului, pentru efectuarea activităților din competență, unde au identificat persoana în cauză, respectiv un bărbat în vârstă de 37 de ani.

De asemenea, la fața locului s-a deplasat și un echipaj medical, care a constatat decesul bărbatului respectiv. S-a relaționat cu medicul legist, care s-a deplasat la fața locului, iar după examinarea medico legală externă, trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ilfov, pentru efectuarea necropsiei. Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, în cauză fiind deschis dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmărirea penală fiind efectuată sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea”, se arată în comunicatul oamenilor legii.

Citeste si: Ce i s-a întâmplat lui NOSFE, în timpul concertului, cu doar câteva ore înainte de a-și pierde viața. Colegii de trupă s-au speriat

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.