Rareș Bogdan, un bărbat sensibil: „Mă impresionează necazul și bucuria” Răspunsul politicianului pentru cei care l-au acuzat că plânge la comandă

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 01 apr 2023, 05:40

Rareș Bogdan se descrie ca fiind un bărbat sensibil 

Sursa: Captură KANAL D

Rareș Bogdan nu se ferește să își exprime sentimentele în public, astfel că a fost surprins de mai multe ori cu ochii în lacrimi. Ce replică le-a dat politicianul celor care l-au acuzat că plânge la comandă?

Rareș Bogdan spune despre el că este un mare patriot, iar ca dovadă a acestui lucru stau nenumăratele situații în care ochii i s-au umplut de lacrimi în momentul în care s-a intonat imnul național sau diferite cântece patriotice. Ce spune Rareș Bogdan despre această sensibilitate care îl caracterizează și care sunt lucrurile care reușesc să îl impresioneze până la lacrimi?

Plânge sau nu Rareș Bogdan la comandă? 

Rareș Bogdan a fost surprins de mai multe ori în public având lacrimi în ochi, iar mulți s-au grăbit să spună că aceasta este doar strategia politicianului pentru a câștiga simpatia publicului. Întrebat dacă reușește să plângă la comandă, tehnică aplicată de marii politicieni ai lumii în momentele cheie, Rareș Bogdan a dezvăluit că lacrimile lui sunt o reacție normală și că apar doar în momentul în care este impresionat de anumite lucruri.

Politicianul Rareș Bogdan s-a descris drept o persoană sensibilă și care empatizează destul de mult cu cei din jur, acesta fiind motivul pentru care a vărsat de mai multe ori lacrimi în public. 

Cât despre plânsul la comandă, Rareș Bogdan a dezvăluit că nu are talent actoricesc și că, în cazul lui, totul vine natural. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Nu poți să plângi la comandă, nu cred că poate să plângă cineva la comandă. E vorba de sensibilitate, de suflet, poate așa am fost educat, așa am fost crescut. Eu nu pot să plâng la comandă, dar clar că mă impresionează și necazul, mă impresionează și bucuria.(...) Cred că trebuie să ne arătăm sufletul așa cum este el. Cred că trebuie să ne arătăm ochii și comportamentul nostru fără a încerca să părem altceva decât suntem.

Ăsta sunt. Uneori deranjez, uneori poate par arogant, alteori par un om minunat, alteori par un om obraznic, agresiv sau un om prea milos. Ăsta sunt și nu vreau să par altfel pentru că nu am nicio idee de a mă transforma peste noapte. Actor dacă voiam să fiu m-aș fi dus la UNATC. Apreciez actorii, socrul meu este foarte bun prieten cu Florin Piersic și țin mult la Florin, am o mulțime de prieteni actori, dar îi apreciez pe ei și nici pe departe nu aș fi putut să fiu eu ceea ce sunt ei.”,
a spus Rareș Bogdan în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai.”

Citeste si: Ce nu știai despre Rareș Bogdan! Ce studii, ce CV și ce avere are acesta

Rareș Bogdan se declară un mare patriot: „Nu e nici pe departe un lucru rău”

Rareș Bogdan spune despre el că este un mare patriot, că își iubește țara și că își dorește să demonstreze acest lucru ori de câte ori are ocazia. Omul politic a afirmat la „40 de întrebări cu Denise Rifai” că a fost educat în acest sens și că se emoționează de fiecare dată când aude imnul național.

„Sunt un om care a fost educat și am învățat că a fi patriot nu e nici pe departe un lucru rău, ci este un atu pe care îl ai ca cetățean al acestei țări și că trebuie să învățăm extrem de mult din ceea ce sunt alții, americanii spre exemplu. Cred că nu este deloc un lucru grav să îți afișezi drapelul acasă sau la birou, cred că nu este deloc rușinos și nu trebuie să ne ascundem dacă, la un meci de fotbal, când se cântă imnul național, avem o anumită emoție și nu cred că a fi alături de oameni și a empatiza și a încerca să îi ajuți este un lucru blamabil.”, a adăugat Rareș Bogdan

Citeste si: Rareș Bogdan, duminica aceasta, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.