Rareș Ciciovan, adevărul despre declarațiile sale despre divorțul de Georgiana Lobonț

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 23 iun 2023, 09:05

Rareș Ciciovan a oferit un răspuns nu foarte concret și care lasă loc interpretărilor.

Sursa: Facebook

La începutul acestui an, în timp ce se aflau în vacanță, în Maldive, Rașes Ciciovan a confirmat zvonurile care apăruseră despre divorțul lui de Georgiana Lobonț. Acum, la o jumătate de an distanță, acesta continuă să lase loc interpretărilor.

Georgiana Lobonț și soțul ei, Rareș Ciciovan, au speriat pe toată lumea la începutul acestui an, când, dintr-o dată, au vorbit despre divorț. Nici acum nu se știe ce s-a întâmplat atunci, dar cert este că lucrurile merg foarte bine între ei.

Rareș Ciciovan, adevărul despre presupusul divorț de Georgiana Lobonț

Cu o lună înainte de apariția zvonurilor despre divorț, Armin Nicoară a recunoscut, și nu doar o dată, că are o afinitate pentru Georgiana Lobonț și că ar vrea să o sărute.

După câteva săptămâni distanță, Rareș Ciciovan a spus că totul s-a terminat între el și artistă.

Recent, cei doi au acordat un interviu pentru o emisiune televizată, unde au vorbit despre sectorul profesional și, la final, Rareș a răspuns unei întrebări legate de divorț.

Întrebat  „ce a fost cu farsa aia de atunci, când toată lumea a vorbit de tema divorțului”, Rareș Ciciovan a oferit un răspuns nu foarte concret și care lasă loc interpretărilor.

Citește și: „V-am spus că o să mai avem un copil”. Georgiana Lobonț și soțul ei au apărut în brațe cu un nou-născut. Artista și Rareș radiază de fericire

„Ce farsă? Nu știu, nu cunosc, nu-s de aici (n.r: râde). Habar nu am. Și dacă a fost o farsă, atunci, a fost o farsă, după cum spuneți, nu? Mai mult de atât n-am ce să zic”, a răspuns soțul Georgianei Lobonț.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Anunțul divorțului venise de nicăieri

Cu doar câteva luni înainte de a aniversa șapte ani de la căsătorie, în timpul unei vacanțe luxoase, în Maldive, împreună cu mai mulți prieteni, Rareș Ciciovan a arunat bomba. La fel ca acum, acesta nu a oferit detalii care să arate ceea ce s-a întâmplat, de fapt.

Nu am înaintat actele de divorț, le-am făcut extra pentru că am și eu prieteni în România. S-a terminat, cu asta am spus tot, un nou început pentru fiecare.

Impulsul de moment e de ani de zile, nu poate fi impuls de moment, impulsul de moment nu se referă la ce s-a întâmplat astăzi. Să nu mă înțelegeți greșit, s-a terminat, e simplu.

Acum cinci ani poate era posibilă treaba asta (n.r. o împăcare) dar acum, astăzi, e gata, orice început are și un final. Chiar dacă doi oameni fac copii, poate acei oameni nu sunt ok, poate unul merge în sus, altul în jos și e o diferență ”, a transmis Rareș Ciciovan, la acea vreme.

Citește și: „Nu am de unde să știu dacă, noaptea, s-a întâmplat ceva între ei”. Cum se apără Claudia Puican și Armin Nicoară, după ce Georgiana Lobonț s-a arătat deranjată de comentariile acestora despre divorțul ei

La scurt timp după aceste declarații, Georgiana Lobonț a negat zvonurile și au apărut, din vacanță, în fotografii care dădeau de înțeles că nimic nu s-a întâmplat între ei.