Rascoala la Maracineni! Motivul care i-a facut pe satenii din Buzau sa isi dea intalnire pe Facebook ca sa protesteze in fata primariei

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 22 sep 2020, 01:20

Oamenii nu au mai rabdat sa-si vada copiii cum stau cu orele in statie si tot nu ajung la timp la scoala si au iesit sa ceara socoteala primarului.

Rascoala mare in localitatea Maracineni, din judetul Buzau, unde peste o suta de localnici au pornit sa-si faca dreptate. Rascoala a fost anuntata pe retelele de socializare. Paharul s-a umplut cand satenii au aflat ca le-a fost scoasa o linie de transport in comun. Asa ca satenii din Maracineni nu mai au altceva de facut decat sa se ingramadeasca intr-un singur microbuz.

Decizia a fost luata de Inspectoratul pentru Control in Transportul Rutier, dupa ce in urma unor verificari s-a descoperit ca firmele care operau mijloacele de transport in comun nu au aveau licenta.

Oamenii nu au mai rabdat sa-si vada copiii cum stau cu orele in statie, asteptand sa ajunga la scoala si au rabufnit. Localnicii au blocat trecerile de pietoni din fata Primariei Maracineni, apoi au oprit toate masinile de transport de pe cursele judetene. De teama ca rascoala sa nu devina violenta, au venit si mascatii sa-i tina sub control pe localnici.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Rascoala celor din Maracineni i-a incurcat nu doar pe soferii microbuzelor vizate, ci si pe calatorii

din alte localitati care plecasera de acasa cu treaba spre Buzau.

Autoritatile locale au anuntat ca in cel mult o luna va fi reintrodusa linia de autobuz anulata acum. Numai ca satenii s-au invatat cu astfel de promisiuni si ameninta ca nu vor inceta sa protesteze pana cand nu vor vedea cu ochii lor minunea! Mai ales ca saptamana viitoare se reia scoala.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?