RASFAT REGAL la SPA de Ziua Indragostitilor. Surprinde-ti iubitul sau iubita cu momente de maxima relaxare!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 30 sep 2020, 00:20

Cina romantica a devenit o surpriza prea banala de Ziua Indragostitilor! Chiar daca Sfantul Valentin n-a venit inca, un domn a reusit sa-si surprinda iubita cu un rasfat regal.

Cu o inima mare in spate si cu una care sta sa-i sparga pieptul, Nelu si-a dat frau liber sentimentelor. Si-a declarat dragostea eterna pentru Andreea. Pentru prima data, petrec impreuna Ziua Indragostitilor, iar un asemenea eveniment trebuia marcat in avans. O zi la spa in doi este primul cadou romantic pe care iubitul i l-a pregatit celei care i-a furat inima.

Cum au pasit pe usa, a si inceput rasfatul.

Nelu pregatise in amanunt surpriza pentru iubita. Dupa ce s-au lasat masati cu uleiuri esentiale si impachetati in ciocolata, indragostitii s-au relaxat in jacuzzi. Angajatii spa-ului au creat o atmosfera romantica cu petale de trandafir in jurul bazinului, lumanari parfumate si cupe de sampanie.

Indragostitii nu s-au multumit cu atat! Au trecut la alte clipe de relaxare si tandrete in bazine care alterneaza apa rece cu apa calda.

Sa le puna sangele in miscare si, de ce nu, sa le deschida mai mult inimile. Nu doar Nelu si Andreea pot petrece clipe de vis la spa. Toti indragostitii au reducere de 25%, iar rasfatul in doi costa doar 70 de lei, pe durata intregii zile.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

##VIDEO132498##