Răspunsul viral oferit de o asiatică în momentul în care a fost întrebată dacă a mâncat câini sau pisici: „Soțul meu a găsit doi pisoi”. Videoclipul a stârnit numeroase reacții în mediul online

Autor: Diana Bostan

O filipineză stabilită în România s-a săturat de unele comentarii de pe TikTok

Sursa: Captură TikTok

O tânără asiatică stabilită în România a stârnit o dezbatere intensă pe TikTok după ce a postat un videoclip în care își exprimă indignarea față de comentariile ofensatoare legate de cultura sa. Tânăra s-a săturat de faptul că internauții o întreabă mereu dacă a mâncat pisici sau câini.

Aceasta și-a manifestat furia și frustrarea față de stereotipurile negative care îi sunt atribuite. Sătulă de insinuări și de comentariile urâte, tânăra a vrut să clarifice această situație.

Citește și: Reacția virală a unui turist străin după ce a vizitat un sat din Hunedoara. Ce spune bărbatul despre români: „Acesta este obiceiul lor”

Filipineza stabilită în România s-a săturat de întrebările răutăcioase

O tânără asiatică stabilită în România a postat recent un videoclip pe TikTok, în care își exprimă nemulțumirea față de comentariile rasiste și stereotipurile negative care i-au fost adresate pe platforma socială. În videoclip, aceasta a vorbit despre o experiență neplăcută, arătându-se vizibil afectată de acuzațiile nefondate legate de cultura sa.

Citește și: Reacția virală a unui turist străin care încearcă pentru prima dată papanași: „Wow, nu dezamăgesc deloc”. Întregul moment a fost postat pe o rețea socială

Tânăra a relatat că soțul ei a găsit doi pisoi abandonați, înfășurați într-un celofan. Această descoperire a fost motivul principal pentru care și-a făcut cunoscută povestea. „Soțul meu a găsit doi pisoi înfășurați într-un celofan,” a menționat ea în videoclip, subliniind contrastul dintre acuzațiile primite și realitatea faptelor.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Anamaria Prodan, depre cât de mult îi seamănă copiii. Ce anume îi spunea mama ei înainte ca și ea să devină mamă. „Să-ți facă doar o unime, nu cât mi-ai făcut tu mie.”

Aceasta a criticat vehement utilizatorii care au întrebat-o dacă mănâncă pisici sau câini, explicând că ea și soțul ei, de fapt, salvează animalele abandonate. Ea a evidențiat că în satul lor, multe pisici sunt aruncate de localnici, iar ei le-au primit și îngrijit. „În satul nostru, poate în alte locuri nu fac asta, dar în satul nostru sunt nebuni,” a spus tânăra, adăugând că majoritatea pisicilor din casa lor au fost salvate din astfel de situații.

Tânăra susține că îngrijește mai multe pisici abandonate

Pe lângă eforturile de salvare a animalelor, tânăra a subliniat că nu sunt oameni bogați, dar fac tot posibilul pentru a ajuta pisicile abandonate. Ea a accentuat că, în ciuda resurselor limitate, ei își dedică timpul și energia pentru a oferi un adăpost sigur acestor animale.

Citește și: Cum a reacționat o străină când a văzut pentru prima dată urzici: „O să mă mănânce?”. Videoclipul este viral pe TikTok

„Voi mă întrebați dacă mănânc pisici sau câini, dar soțul meu, noi, salvăm pisicuțe pe care unii dintre voi le băgați într-o pungă și le aruncați. Poate în alte locuri nu fac asta, dar în satul nostru sunt nebuni. Majoritatea pisicilor noastre, pe care le avem aici în casă, au fost aruncate și noi le-am primit. Nu suntem bogați, dar luăm pisici pentru că ne pasă de ele, iar voi oamenii credeți că eu mănânc pisici.”,

a mai spus tânăra pe TikTok.

Videoclipul postat de tânăra asiatică a generat numeroase reacții în comunitatea online, evidențiind problema stereotipurilor rasiale și a discriminării.