Răsturnare de situație! Criminalul din Craiova a trecut pe lângă Poliție imediat după ce a comis fapta. Ce au observat martorii

Author: Lavinia Medrea

Ce au observat martorii

Sursa: Facebook Ana-Maria Lungu - colaj Kanal D

O adolescentă de doar 14 ani și un tânăr de 19 ani au fost înjunghiați astăzi, în Grădina Botanică din Craiova. Suspectul a fost prins, iar minora a suferit leziuni incompatibile cu viața.

Meliss a murit azi după-amiază și avea doar 14 ani. A fost înjunghiată de un adolescent de 17 ani, care era fiu de polițist. Nimeni nu știe, deocamdată, motivul pentru care s-a ajuns la o asemenea tragedie.

Criminalul a trecut pe lângă Poliție imediat după ce a comis fapta

În acest caz de crimă, există două ipoteze. Ori atacatorul a fost gelos și a vrut să se răzbune, încercând să-l ucidă pe tânăr și, în cele din urmă, luându-i viața adolescentei de 14 ani pentru că a

fost martoră la tentativa de crimă, ori cei doi băieți s-au certat înainte ca agresorul să vrea să se răzbune.

Citește și: Cine este Antoneta, românca înjunghiată brutal într-un supermarket din Haga. Principalul suspect a fost condamnat de mai multe ori pentru numeroase infracțiuni

Conform primelor informații, adolescentul de 17 ani care a omorât-o pe Meliss i-a provocat răni grave tânărului de 19 ani.

Agresorul era elev la Liceul Militar din Craiova și era fiu de polițist. După ce a comis crima, a plecat de la locul incidentului plimbându-se pe alee, fără să fugă. Tânărul trecuse pe lângă un echipaj al Poliției Locale fără să afișeze vreo emoție sau frică.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Ce au observat martorii

Un trecător a sunat la numărul unic de urgență 112, după care tânărul a fost urmărit de agenții aflați în Grădina Botanică.

Tânărul de 19 ani a fost dus la Spitalul de Urgență Craiova cu multe răni la nivelul pieptului, mâinilor și a picioarelor. Conform reprezentanților spitalului, victima a fost dusă la sala de operație chirurgie toracică pentru o intervenție chirurgicală. 

Citește și: „De aproximativ o săptămână mirosea”. Femeie găsită fără viață, în lada unui pat, într-un apartament din București, în stare avansată de degradare

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a anunţat că poliţiştii au fost anunțați, azi, în jurul orei 16.00, prin apel la 112, cu privire la faptul că in Grădina Botanică din Craiova doi tineri ar fi fost înjunghiați.

„La faţa locului au fost direcţionate efectivele disponibile în serviciu din Craiova, prezumtivul autor fiind prins şi imobilizat foarte rapid, fiind în custodia poliţiştilor. Din eveniment au rezultat două victime, o fată de 14 ani şi un tânăr de 20 de ani, cărora li se acordă îngrijiri medicale”, a declarat IPJ Dolj.

În acest caz, polițiștii au continuat cercetările pentru a stabili împrejurările în care a avut loc tragedia.