Rasturnare de situatie! Doua concurente au parasit emisiunea Mireasa 90 60 90 VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 01 mar 2024, 08:25

Concurentele ramase in competitie au fost complet uimite de situatia fara precedent creata in editia de sambata, 19 mai.

Doua concurente au fost nevoite sa paraseasca emisiunea "Mireasa 90 60 90", una votata de celelalte colege, conform regulamentului competitiei, insa cea de-a doua a fost nevoita sa paraseasca competitia din motive medicale.

Cea care paraseste competita fara nicio posibilitate de a-si mai face vreo operatie sau a mai continua deoarece sanatatea nu ii permite acest lucru este Marilena Ancuta Mircea. deceptionata, tanara se revolta si nu ii vine sa creada ca paraseste concursul.
In urma unor investigatii medicale amanuntite s-a constatat ca ea nu poate suferi niciun fel de interventie chirurgicala invaziva, deci nu va putea beneficia de o transformare totala in cazul in care ar castiga, a anuntat cu parere de rau Cove.

Cea de-a doua concurenta care pleaca in urma votului colegelor sale este Raluca Covrig din Timisoara. Ea se astepta la aceasta decizie si nu a parut deloc surprinsa.
Probabil ca fetele s-au saturat de comportamentul ei care s-a schimbat radical in ultima perioada si nu au mai vrut sa ii acorde sanse, spune Marilena pana sa fie eliminata si ea.